globalmoto_duben_nolan




zapalovací cívky

  • 0

    8.5.2016 od Martim1253

    Zdravím,

    Odpojil jsem si dráty od cívek a někde ztratil nákres jak to bylo zapojené, neposlal by mi prosím někdo nákres nebo by stačila klidně i fotka cívek s origo zapojením, podle barev bych to už dal dohromady. Virago 750 r.v. 1996 ale myslím, že to bude stejný pro všechny roky výroby.

    Díky.

    Odpovědět Doplnit dotaz

Odpovědí (3)
  • 0

    8.5.2016 od Džandas

    Stáhni si manuál tady na motorkářích, má tuším jen 3,5 MB, je v češtině a je tam i schéma elektrozapojení. Je sice pro XV1100, ale ty mašiny jsou prakticky stejný.

    Doplnit odpověď

  • 0

    9.5.2016 od Jakc

    Pokud vím, jsou tam 4 dráty, na každé cívce je jeden silnější červeno-bílý, to je +12V (jedno který dáš na kterou cívku). Pak tam jsou dva slabší - šedý a oranžový, to je přerušení z TCIčka. Pokud tomu rozumím, oranžový patří na levou cívku, tzn zadní válec (při pohledu zepředu) a šedý na tu pravou. Když je zapojíš obráceně, nemělo by se stát nic jiného, než že se budou snažit válce pálit opačně, takže to nenatočíš. Ten oranžový a šedý mají menší faston, takže nejdou připojit na té cívce obráceně, ale jinak ty červenobílé patří vodorovně nahoru a ty barevné šikmo doprostřed.

    Doplnit odpověď

  • 0

    10.5.2016 od Martim1253

    Já mám právě všechny 4 fastony stejný, takže by to teoreticky prohodit šlo. Ale jinak s tím oranžovým a šedým máš asi pravdu, šedá bude přední válec a oranžová zadní. Neposlal by jsi mi prosím fotku jak to máš zapojené na svojí moto je to sice jiný rok ale bude to asi stejné.

    Doplnit odpověď


Pro vložení odpovědi se přihlaste.


TOPlist