yamaha_mt09




VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
PETRREVNICE (1) napsal 24.07.2017 v 18:10

Tak jsem tu slavnou Cyber UX33 odsoudil do propadliště dějin a koupil Nexx D1 Voyager. Má seriově pinlock, nepotí se ani ve velkém dešti. Slušně větrá, na endurovku je celkem tichá. Oproti Cyberce mi za kamionem na dálnici turbulence nelomcuje hlavou. Nefouká do ní okolo plexi, to těsní dobře. Neteče do ní ani za prudkého deště. S nástavcem kšiltu lépe stíní. Prostě zatím s ní najeto 3 tisíce a velká spokojenost.

PETRREVNICE (1) napsal 18.02.2017 v 19:30

Tak po dvou sezonách : obrousil a dopasoval jsem těsnící gumu plexi a docílil tak o hodně zmenšení profukování dovnitř. Napasoval jsem do ní pinlock ze staré Nolanky a vyřešil tak mlžení. Koupil jsem si teplejší kuklu, ve které není problém přilbu užívat i pod deset stupňů. Mám bílou a je to geniální barva na horké léto. Zažil jsem s ní už ledacos a sžil se s ní a stále se mi líbí za všech enduroblembáků nejvíce. Nikde nic neupadlo a neotřepilo se, lak drží a i přes hodně umytí od špíny a hmyzu je stále krásně lesklá. Původně jsem myslel, že koupím tu endurovku od Schuberta, ale když jsem jí osahal, dojem ve mě vůbec nezanechala. Líbí se mě endurová Nexxka, když mi tuhle ukradnou, tak jí asi pak koupím.
Závěr je ten, že pro nenáročné motorkáře slušná volba za pár korun. Kdo je puntičkář a rejpal, ať jí ani nesundavá z regálu. Podruhé už bych jí nekoupil. To jsem sice o manželce říkal také a mám jí už dvacet pět let, protože i přes neduhy zatím nic lepšího není k mání.

aroman1 (0) napsal 29.08.2016 v 08:09

Tato přilba mně zaujala designem a sluneční clonou, koupil jsem a rychle prodal.Složitě tvarované plexi trochu zkreslovalo v lomech, mlžení při střídání teplot(např.ze silnice vjezd do lesa,zvlášť po ránu)pak člověk musí zvednout a jet úplně bez plexi a to v přítomnosti much, prachu nebo chladu je nic moc. Větrání se mi taky nezdálo nějak promyšlené a nakonec hmotnost docela vysoká na to,že se výrobce chlubí speciální skořepinou.Z čela kšiltu při manipulaci odskakoval ozdobný a ochraný lem (nutnost přilepit).
Navíc plast lakovaný ,takže hrany ihned odřené. Nechápu, proč bílou přilbu vyrábí z černého plastu.Tvar a mřížky složité na údržbu a mřížka na bradě ,z vnitřní strany helmy krytá pouze nějakou textilní mřížkou, takže se při přenášení protlačí prsty, vytrhne se z čalounění a přez vnější plastovou mřížkou polykáte mouchy.Za mně bohužel

SERZO (0) napsal 20.03.2015 v 19:58

Používam túto prilbu a maximálna spokojnosť...

JMCH (0) napsal 16.12.2014 v 00:57

Jak je na tom tato helma po delší době?

PETRREVNICE (1) napsal 11.09.2014 v 13:10

Tuto přilbu vlastním a na léto je super. Výborně větrá, je lehká, je z ní dobrý výhled, vejdou se do ní v pohodě brýle. Nemá pin-lock, za chladu se mlží a trochu do ní táhne. Hluku nenadělá víc než moje Nolanka N-103, kterou jezdím když je chladno. Na řemeslném zpracování je vidět Asie. Mě se hrozně líbí její tvary a protože jsem chtěl bílou helmu bez potisku, tohle byla jasná volba. Nemluvím už o tom, že jsem se pokoušel na svou velkou hlavu dostat i jiné přilby jiných značek a tahle jediná byla k dostání ve velikosti i na mojí řepu. Celkově je to dobrá koupě za tuhle cenu ve své kategorii.

Crowley (1) napsal 09.09.2014 v 23:45

Z těch štěrbin a zpoza ostrých hran se asi budou mizerně dolovat ven mouchy, nebo se pletu?

street-dog (-1) napsal 09.09.2014 v 12:15

Taky mám a za mě OK přesně jak píše Navrc.WR-F, nějaký detaily by mohly být lepší. Jezdím ji na DRku, který "nějaký" plexi má, ale moc nefunguje, ale do těch 120 to jde, víc na tom stejně nejezdím

Navrc.WR-F (34) napsal 09.09.2014 v 09:52

Mám a jsem spokojenej
Na V-Stromu ve 180km/h bez problémů, na enduru bez plexi do těch 120 max
Z blízka nějaky odfláknuty detaily, ale z pul metru vypadá perfektně




TOPlist