globalmoto_duben_nolan




Mistrovství Evropy veteránů Classic

Jestli vás berou terénní klasici, pak určitě nemůžete chybět čtyřiadvacátého dubna na motokrosové trati Přerovská rokle. Pojede se tam totiž první závod třídílného motokrosového seriálu Mistrovství Evropy veteránů Classic, což slibuje opravdu jedinečnou podívanou.

Pan Petr Hanáček nám za realizační tým přiblížil jak se věci budou mít a co předcházelo uskutečnění těchto úžasných závodů v České republice: 

"V sobotu dne 24.4.2010 pořádá Motokros klub Paskov společně s Autoklubem Přerov první závod třídílného motokrosového seriálu Mistrovství Evropy veteránů Classic, jenž se pojede na motokrosové trati Přerovská rokle. Je to pro nás velkou ctí a odměnou po pětiletém vyjednávání, že se nám podařilo tyto závody, které se v zahraničí těší velkému zájmů diváků i jezdců, přinést i do České republiky. Do dnešního dne je přihlášeno více jak 170 závodníků z celé Evropy. V čele s velkými českými jmény tohoto motocyklového sportu jako jsou Jiří Stodůlka, Zdeněk Velký, Miroslav Hanáček, Milan Kotrla a další, kteří znovu osedlají své stroje aby poměřili síly v tomto prestižním závodě. Tyto závody se jedou ve třídách – věkových kategoriích: 35+, 50+, 60+, 66+. Přijdťe i Vy povzbudit nejen naše jezdce ( Z.Velký, J.Stodůlka, M.Kotrla, M.Hanáček, a další . . ) na soudobých strojích ČZ, Jawa, Eso, Maico, Norton, BSA, atd. Tešíme se na Vás . . ."
Tréninky od 8.30, start závodů ve 13 hodin. 

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist