globalmoto_duben_nolan




Soutěž s BMW o zájezd do Španělska na R 1300 GS

My jsme nové géeso již otestovali a test jste si mohli přečíst zde, ovšem v případě potenciálních zákazníků není nad osobní zkušenost. Chtěli byste si novou třináctistovku také vyzkoušet? BMW vám nabízí možnost vyhrát čtyřdenní offroadování ve Španělsku!

Nás teď čeká několik měsíců převážně nemotorkářského počasí, a proto se spousta milovníků jedné stopy vydává na kratší či delší výlety do jižních krajů. Někdo na vlastní pěst, jiný se zkušenou agenturou, která mu zařídí zážitky tak říkajíc na klíč. Jednou z takových je Motoškola přijďte se projet, která je oficiálním partnerem BMW Motorrad a její instruktoři jsou absolventi BMW Motorrad Academy, a to konkrétně International Tourguide a International Offroad Instructor. Tu nejlepší personální kvalitu tak máte zaručenu. Motoškola přijďte se projet pořádá tyhle výlety do různých koutů jižní Evropy, specializuje se na Itálii, Portugalsko a Španělsko, a právě výlet do Španělska teď může jeden z vás vyhrát. EDIT 18.11.: Soutěž probíhala na stránkách českého zastoupení BMW Motorrad na odkazu, který již není aktivní.

Vzhledem ke spojení BMW Motorrad s Motoškolou přijďte se projet asi nepřekvapí, že veškeré jezdění probíhá výhradně na motocyklech s modrobílou vrtulí ve znaku. Bývá k dispozici celá modelová řada GS od nejmenší třistadesítky po největší boxer, teď bude bezesporu největším lákadlem nejnovější R 1300 GS, od jara doplněné ještě o nové F 900 GS. Jelikož jde o zájezd zaměřený na offroad, je jasné, že si kvalit těchto vyhlášených adventur užijete až nad hlavu a ještě v prostředí, kam patří. Skvělé je, že na dva klienty je jeden instruktor, a proto jezdíte vždy trasou, která vám  přesně vyhovuje, a takovou rychlostí, jaká vám je příjemná. Je tedy jedno, jestli máte papíry relativně čerstvě, nebo jste ostřílení enduráci. A za čtyři dny si užijete svezení dosyta, tohle jsou totiž opravdu čisté čtyři dny offroadování, dohromady je to výlet šestidenní - první den přílet, poslední den odlet. A pokud by vám v téhle soutěži štěstí nepřálo, můžete ještě navštívit již třetí ročník plesu Motoškoly přijďte se projet, který se koná 9. prosince v Lanškrouně a hlavní cenou v tombole je opět výlet na expedici!

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist