globalmoto_duben_nolan




Soutěž o trička Devils Wear

Znáte stylová a kvalitní bavlněná trička Devils Wear? A víte, že stejná značka nabízí také motorkářské parfémy, které se vejdou do každé kapsy? V každém případě teď některý z jejích produktů můžete vyhrát v naší soutěži.

Devils Wear je mladá firma, která se zabývá výrobou triček s motorkářskou tématikou. V nabídce má pánské i dámské střihy, a z motivů si vyberou jezdci všech kategorií - od sportovních střelců přes vášnivé cestovatele až po milovníky chopperů. Všechny designy pochází z dílny Devils Wear a na nových se neustále pracuje. Protože se trika vyrábí v naší republice, existuje i možnost nechat si natisknout vlastní motiv - například sadu firemních triček.

Trika jsou ušita ze 100% předsrážené bavlny, takže máte jistotu, že velikost se nezmění ani když je poprvé hodíte do pračky. Stejně trvanlivý je i potisk, protože v Devils Wear používají technologii sítotisku. Dobře padnoucí střih Regular Fit zaručí, že se vám triko pod bundou nebude mačkat, a když v něm pak usednete v restauraci k obědu nebo na kafe, budete pořád vypadat jako ze škatulky.

V horkém letním počasí nemusí obtěžovat další lidi v hospodě ani pachem svého potu - stačí si do kapsy vzít motorkářský parfém Devils Wear v balení Rider :). Ten se opět vyrábí v provedení pro holky a kluky. Více na  http://www.devils-wear.eu/

Od každého produktu - tedy pánského a dámského trika a parfému - teď můžete vyhrát jeden kousek v naší soutěži. Jako obvykle stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při slosování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kolik motivů značka Devils Wear aktuálně nabízí na dámských tričkách?
    • 11
    • 12
    • 13

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)




TOPlist