yamaha_demo_tour




Soutěž o termoprádlo Rilax

Možná stále ještě odmítáte funkční prádlo v létě a jste spokojenější s bavlnou, ale nyní na podzim už opravdu není o čem diskutovat. Nejde jen o teplo, ale především o dobrý odvod potu – než se nastrojíte vyrazíte, jste zpocení jak myši, a za jízdy už je zima. S dobrým termoprádlem tohle vůbec nevnímáte a my vám teď nabízíme jednu sadu oblečení jako výhru v soutěži!

Značek termoprádla neboli funkčního prádla je na trhu bezpočet. Jsou různé technologie, designy, střihy… Ve finále ale jde pořád o to samé, aby vám prostě bylo fajn a nebyli jste přehřátí, podchlazení a hlavně abyste nebyli mokří. Termoprádlo, o které dnes soutěžíme, pochází od nové české značky Rilax, která je přímo svázaná se sítí kamenných prodejen a e-shopem MotoZem. Tahle značka nabízí i módní trička či mikiny v pánské i dámské verzi, ale nás bude zajímat termoprádlo, konkrétně tři modely – triko s krátkým rukávem, triko s dlouhým rukávem a dlouhé spodky.

Dámy prominou, dnes soutěžíme čistě o pánská provedení, ale aspoň třeba budete mít pro toho svého dárek. Všechny tři kousky jsou vyrobené z kombinace nylonu (65 %), polyesteru (27 %) a spandexu (8 %) a jsou určeny nejen pro jízdu na motorce, nýbrž pro jakoukoli sportovní aktivitu. Výrobce slibuje výborné termoregulační vlastnosti, perfektní prodyšnost a díky přiléhavému střihu bez zbytečných švů také velmi příjemné nošení. Velikosti jsou u každého modelu dvě, S/M a L/XL. Čím Rilaxy rozhodně zaujmou, jsou povedený sportovní design a také cena: tričko s krátkým rukávem stojí 599 Kč, s dlouhým 849 Kč a spodky opět 599 Kč. Vy však všechny tři kousky můžete mít zcela zdarma, stačí zodpovědět správně na soutěžní otázku (nápovědu najdete tady) a mít štěstí při losování!

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Kdy se v MotoZemi mění letní otevírací doba na zimní?
    • 1. září
    • 1. října
    • 1. listopadu

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MotoZem

    MotoZem nabízí vše pro motorkáře na jednom místě! Na našich prodejnách v Dobré, Modřicích, Plzni, Čestlicích a Senci pro Vás máme k dispozici široký sortiment motorkářských věcí. Na rozsáhlých prodejních plochách najdete téměř vše, co potřebujete, další věci jsme schopni obratem dodat z našeho s...




TOPlist