husqvarna_svartpilen_801_2




Soutěž o motokrosovou helmu LS2

Na dveře nám klepe závodní víkend mistrovství světa v motokrosu v západočeském Lokti a touhle disciplínou momentálně žije půlka motocyklového národa. A když už se o tom blátě, hlíně a skákání lavic tak intenzivně debatuje, okořeníme to ještě možností vyhrát motokrosovou helmu LS2!

„No jo, ale kterou?“ řekne si nejeden motorkář, který už do portfolia téhle španělské značky, u nás dlouhodobě zastupované společností ASP Group, někdy nahlédl. Protože speciálně v kategorii Enduro/MX má LS2 obrovskou nabídku, momentálně čítající 10 modelů. A my budeme soutěžit o nejnovější model pro ostré terénní nasazení nazvaný MX700 Subverter Evo.

Jak název napovídá, jde o evoluční verzi velice oblíbeného Subverteru, který už je na trhu několik let. Proti němu je verze Evo dokonce levnější o nezanedbatelnou tisícovku, když i za ty nejdražší designy dáte velice příjemných 4899 Kč a za jednobarevky dokonce ještě o pětistovku méně. Tahle úspora má své opodstatnění, ve výbavě totiž nenajdeme švédský systém MIPS, ovšem kromě finančního efektu to má i další pozitivum, hmotnost totiž klesla na rovných 1300 gramů.

Subverter Evo má velice podobný, ne však úplně stejný vnější design jako Subverter, jde tedy o hodně agresivní helmu s velice bohatým odvětráním, které zajišťuje dokonce 23 větracích otvorů. Skořepina je u LS2 tradičně z patentovaného materiálu zvaného KPA, což je kompozitní směs aramidových nanovláken a špičkových polymerů, uvnitř potom najdete vícedílnou EPS výstelku a pod ní příjemný antibakteriální vyjímatelný interiér s polstrováním vyřezávaným laserem. Co se bezpečnosti týče, spolehnout se můžete na zapínání na dvojité D-kroužky a rychle vyjímatelné lícnice. A také na to, že tloušťka EPS bude vždy správná, neboť pro rozsah konfekčních velikostí od XS po 3XL jsou k dispozici hned tři velikosti skořepiny.

Helma LS2 MX700 Subverter Evo se nabízí ve dvou jednobarevných provedeních (matná černá a bílá) a několika designech, které ještě dále podporují ono agresivní tvarování. Vy tuhle helmu v designu i velikosti dle svého výběru teď můžete jednoduše vyhrát, stačí správně zodpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování.

Pro účast v soutěži se prosím přihlašte

Pro účast v naší soutěži je nutné se přihlásit ke svému účtu (vpravo nahoře) nebo se zaregistrovat na stránkách www.motorkari.cz. Děkujeme.
  • Pro jaký motocyklový sport značka LS2 nevyrábí helmy?
    • silniční
    • motokros
    • trial

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)




TOPlist