yamaha_demo_tour




Yamaha Tricker a budoucnost Yamahy

Pod heslem „Minimum motocyklu, maximum zábavy“ začala Yamaha vyrábět zábavný motocykl s názvem Tricker. Tento model poháněný čtyřdobým jednoválcem 250 ccm v sobě slučuje trialové prvky s praktickými vlastnostmi s ovladatelností srovnatelnou snad jen s bicyklem. Díky hmotnosti pouhých 110 kg si s ním poradí i naprostý začátečník, zkušenějšímu motorkáři pak nabídne spoustu legrace.


Yamaha Tricker

Yamaha Tricker Pro
Na Trickera navazují další studie, které se podle zájmu velmi rychle mohou stát skutečně vyráběnými modely. Tricker Pro je křížencem bicyklu BMX a trialové motorky s hmotností ještě o 16 kg nižší než u klasického Trickera.
Yamaha Tricker Pro

Yamaha Air Tricker
Tady už je Trickerové šílenství dovedeno do důsledků: karbonový rám, hmotnost 90 kg, velká obrácená vidlice, stupačky ve středech kol...
Yamaha Air Tricker

Yamaha Chivicker
Něco praktičtějšího - verze Chivicker s čtyřdobým motorem 50 cm3 - sedlo z jízdního kola.
Yamaha Chivicker

Yamaha Passol
Passol je koncept ekologického městského skútru s hmotností pouhých 45 kg, takže nebude problém jej například poponést do schodů. Je možné, že se v Evropě objeví již v roce 2005...
Yamaha Passol

Yamaha Divide
Divide znamená anglicky „rozdělit, rozdvojit“ a tím je řečeno vše. Elektricky poháněné vozítko které složíte do kufru automobilu... pamatujete na slavný český bicykl nazývaný skládačka?
Yamaha DivideYamaha Divide
Yamaha Pocke
Odnož myšlenky Divide, ale s místem pro přídavné baterie.
Yamaha Pocke

Yamaha FC06
FC06 je hlavně pastva pro oči díky proskleným bokům nabízejícím pohled na motorové ústrojí s jednoválcem 50 cm3, který nabíjí hlavní elektrický pohon. Koncept slibuje vybavení navigací GPS a navíc možnost využií skútru jako nouzové elektrocentrály s výkonem 300 W - chytrá myšlenka.
Yamaha FC06

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):
Motokatalog.cz



TOPlist