husqvarna_svartpilen_801_2




Yamaha testuje MT-07 Tracer

Do úspěšné řady Yamaha MT zanedlouho přibyde další model. Amatérské fotky, které se objevily na internetu, zachycují s největší pravděpodobností prototyp v cestovní verzi Tracer. Podle dostupných informací to ale vypadá, že na finální podobu nového modelu si počkáme ještě minimálně rok.

Prototyp byl zachycen pohotovým fotografem během testování v ulicích Milána, a přestože je z větší části zahalen maskováním, do produkční verze má ještě hodně daleko. Některé zdroje uvádí, že na prodejnách by se nová Yamaha MT-07 Tracer mohla objevit zhruba za rok a půl.

Z dostupných obrázků můžeme vidět, že připravovaný model bude přizpůsobený k pohodlnějšímu cestování podobným způsobem, jako letošní novinka MT-09 Tracer, která vychází ze sportovovního naháče MT-09. Jezdce čeká vzpřímenější posez díky vyššímu umístění řídítek, a kvalitní ochrana před větrem v podobě velkého plexištítu a přední masky.

Zesílený podsedlový rám je přizpůsoben většímu zatížení a počítá se tedy s možností upevnění zavazadel. Na testovaném prototypu je vidět kromě sady bočních kufrů, z nichž každý má objem zhruba 30 litrů také plotna, připravená k nasazení zadního top-casu. Použití symetrických bočních kufrů nahrává umístění koncovky výfuku dole pod motorkou.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):
Motokatalog.cz



TOPlist