yamaha_demo_tour




Ježíšek pro vaši Yamahu: Oleje Yamalube s dárkem

Máte doma motocykl od značky s třemi ladičkami ve znaku a chystáte se ho zazimovat, případně čekáte s výměnou oleje na jaro? Pořiďte mu mazivo přímo od Yamahy a ještě k němu teď dostanete dárek!

Kdo jiný by o tom, co váš motocykl potřebuje za olej a péči, měl vědět víc než právě výrobce, z jehož výrobní linky sjel? Proto značka Yamaha už déle než půl století nabízí svým zákazníkům také produkty řady Yamalube, v nichž prim hrají motorové oleje. Ty jsou navrhovány podle těch nejpřísnějších standardů a jsou vyrobeny z kombinace základních olejů, aditiv a rozpouštědel vybraných a namíchaných tak, aby dokonale fungovaly pro jakýkoli stroj Yamaha, a to i v těch nejnáročnějších podmínkách včetně závodních. Vývoj olejů probíhá za spolupráce týmů inženýrů a techniků specializujících se na strojírenství a chemii, což znamená, že inženýři, kteří motor navrhli, jsou ti stejní lidé, kteří pro něj vyvíjejí olej. Pokud by vaše Yamaha uměla mluvit, trvala by na tom, abyste používali právě tyto oleje.

Nabídka olejů Yamalube je široká a pokrývá přesně potřeby motocyklů Yamaha. V nabídce jsou oleje do dvoutaktů i čtyřtaktů, a to minerální, polosyntetické i plně syntetické, přičemž u těch čtyřdobých je na výběr samozřejmě i z různých viskozit. Jiný olej potřebuje starý vzduchem chlazený jednobuch v XT600 a jiný nadupaná vysokootáčková čtyřválcová R1 provozovaná na závodní dráze. A jiný olej nalijete do nádržky u dvoudobého Aeroxu a jiným namixujete benzín v nádrži své vypiplané motokrosové YZ125. Zkrátka není olej jako olej, ale u Yamalube máte jistotu, že bude pro vaši Yamahu nejlepší.

A teď je navíc nejlepší okamžik, kdy své motorce nový olej nadělit! Zima už hlásí o své slovo a stroje čeká několikaměsíční odpočinek. Aby ho strávily v perfektní kondici, nachystala Yamaha pro ty z vás, kdo o své miláčky pečujete nejraději sami, speciální akci. Až do konce roku si můžete u autorizovaných prodejců značky Yamaha pořídit oleje Yamalube za bezkonkurenční ceny, přičemž když koupíte 4 litry jakéhokoli oleje Yamalube, dostanete k tomu ještě dárek! Tím může být buď litrové balení chladicí kapaliny Yamalube Coolant, nebo čisticí gel Yamalube Pro-active podle toho, co si vyberete. Program Yamalube totiž není jenom o olejích, je tady i řada Careline obsahující spoustu produktů pro čistění a údržbu.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Související firma



TOPlist