globalmoto_duben_nolan




Další MT-09 od Yamahy: Street Tracker

Uplynul přesně jeden rok od představení první MT-09 a Yamaha nyní přichází s její třetí verzí s názvem Street Tracker. Řada MT se tak rozrůstá o další model, a když budeme dnes chtít novodobá eMTéčka spočítat, dostáváme se už na kulatou pětku: MT-09, MT-07, MT-09 Street Rally, MT-125 a MT-09 Street Tracker.

Novinka vychází z modelu MT-09, ale designově je inspirovaná stylem scrambler a dirt track. MT-09 Street Tracker pohání opět kapalinou chlazený tříválec o objemu 850 ccm s výkonen 115 koní. V Yamaze ale nový model doplnili o karbonové a hliníkové díly - například, krátký přední blatníček je z karbonu. Vidět můžete také široká řídítka a ploché dvoubarevné sedlo z kůže, po stranách potom tabulky na čísla. Výfuková koncovka od Akrapoviče bude ale za příplatek.
Street Tracker je tedy určen pro jezdce, kteří kladou důraz na individualitu, hledají maximální potěšení z jízdy a únik z nudy. My už se tešíme na první jízdu a redakční test.
Yamaha MT-09 Street Tracker bude dostupná od konce srpna 2014. Doporučená prodejní cena bude od importéra upřesněna později.

Oficiální video


Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Stáhněte si vybrané fotografie na pozadí vašeho PC

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist