globalmoto_duben_nolan




X-Tremevideo Roadbike Night v Praze

X-Tremevideo, ve spolupráci s časopisem Motocykl, si vás dovoluje pozvat na českou premiéru filmů Judgment Day 3 a Crusty Demons 11 a následnou party do pražského klubu Escobaras, která proběhne 25.4.2005 od 19 hod.


Jako obvykle se můžete kromě filmů těšit na nadupanou tombolu od Bikers Crown, Alloymx, a prodejců brýlí Dragon. Kromě wopice si taky spousta z vás domů odnese dárky, které věnuje časopis Motocykly a DVD vám rozdá X-Tremevideo.
Vstup zdarma. Účast povinná!! Seth omluvenky nebere:)

Kdy: 25.4.2006 / 19:00
Kde: Escobaras Club, Kladenská 7, Praha 6
www.escobaras.cz
Za kolik: zdarma
Více info: www.x-tremevideo.cz

JUDGMENT DAY III DVD


V JD3 jezdí ti nejtalentovanější jezdci planety, včetně riderů z Francie, Polska, Japonska a Havaje. Také jsou tady Darius, Kyle Woods, Vertical Mischeifs, Street Fighters ze St. Louis, Road Hazards z Ky., Ill conduct z Ga. a mnoho dalších. Nenechte si ujít.







CRUSTY 11 - THE CHAOTIC CHRONICLES OF THE CRUSTY DEMONS DVD


Jednoduše – to nejlepší z Crusty Demons, tady není co řešit! Film zachycující dobrodružství v rozpětí deseti let jízdy na fmx po celém světe a výstupu k vrcholu mnoha nových jezdců ve freestylu. Crusty 11 je velkolepá podívaná a nejnovější přírustek do rodiny nejlépe prodávaných fmx videí všech dob. Tento film jednoduše nesmí chybět ve vaši kolekci!






Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist