globalmoto_kveten




Ural Pustynja

Na český trh se na podzim dostane opravdová lahůdka pro ortodoxní příznivce sajdkár. Limitovaná pouštní edice s názvem ПУСТЫНЯ (Pustynja = Poušť), která bude v Evropě nabízena v počtu pouhých 35 kusů, může být zajímavý stroj pro jezdce, kteří už v motocyklovém světě vyzkoušeli skoro vše, a přesto stále hledají další druhy požitku jízdy s řídítky pevně v rukou.


Základem verze Пустыня je verze Ural Ranger s poháněným zadním kolem a připojitelným náhonem kola sajdky, v pouštním provedení s odlišným povrchovým zpracováním a dalšími schránkami a kryty. K zvláštnostem patří také terénní pneumatiky Heidenau na všech kolech včetně rezervy umístěné nad kufrem sajdky.




Výsledný stroj je lákavou směsicí osvědčené předválečné konstrukce a moderních technologií, takže na něm najdeme třeba takřka historické oddělené sedačky řidiče a spolujezdce s dodatečným odpružením, ale vepředu už se přitom o zpomalení stará čtyřpístková kotoučová brzda. Výsledná podoba opravdu láká k pořádné výpravě, nejlépe na východ!


Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):
Motokatalog.cz



TOPlist