husqvarna_svartpilen_801_2




Triumph Speed Triple R a Bonneville "Steve McQueen Edition"

Společně s novým cestovním endurem Explorer Triumph včera ukázal světu další dva nové modely, které budou oficiálně představeny na mezinárodní výstavě EICMA v Miláně.

Vedle hlavní novinky byl představen ostřejší naked-bike Speed Triple R a limitovaná edice Triumphu Bonneville - "Steve McQueen Edition".

Triumph Speed Triple R má oproti základnímu modelu navíc kompletně nastavitelné odpružení od Öhlinsu, kde je vpředu zlatá upside-down vidlice s průměrem trubek 43 mm, vzadu je jednoramenná kyvka s centrálním tlumičem. Dále jsou na předním kole brzdy Brembo Monobloc, které jsou považovány za to nejlepší, co se do současných sériových motocyklů montuje. Na přání zákazníka je možné tyto brzdy doplnit o systém ABS. "eRková" verze má pár karbonových doplňků a odlehčená kovaná kola, díky kterým klesla celková hmotnost o necelé 2 kilogramy.
Triumph Bonneville "Steve McQueen Edition"
vznikl na počest hollywoodské legendy, herce Steva McQueena. Základem je samozřejmě model Bonneville T100, který dostal především khaki-zelenou matnou barvu a matný černý rám. Barvy jsou inspirovány modelem Triumph Trophy TR6, na kterém herec jezdil ve filmu "The Great Escape" (1963, český překlad "Velký útěk"). Motocykl se bude prodávat pouze v limitované edici 1100 kusů.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):
Motokatalog.cz



TOPlist