globalmoto_kveten




Sekce Fórum v nové aplikaci Motorkáři.cz

Stáhněte si novou aplikaci pro operační systém Android a vyzkoušejte novou sekci Fórum, která umožňuje rychlé vložení tématu nebo nastavení hlídacího očka pro nově vložené příspěvky.

Nová sekce Fórum

Další sekcí v nové aplikaci pro Android je Fórum, které má za úkol jednoduše zobrazit poslední vložené témata s možností na ně reagovat a zakládat nové. Navíc je možné, stejně jako v bazaru, oblíbené diskuse sledovat pomocí "očka". Pro využití všech funkcí je důležité přihlášení do aplikace - stejně jako na webu Motorkáři.cz. V levém menu se přihlásíte pomocí "nicku" nebo emailu a vašeho hesla.

Funkce sekce Fórum:

  1. Výpis nově přidaných témat s možností jednoduchého vyhledávání v názvech - není to pokročilé vyhledávání se skloňováním jako na webu. Je to přesný výskyt začátku hledaného slova s možností omezení na nějakou sekci a podsekci.
  2. V detailu se zobrazí text s obrázky s možností velkého náhledu, smajlíci a videa v náhledu s fukncí přehrání v samostatné obrazovce. Odkazy na vložené webové stránky se zobrazí v prohlížeči.
  3. V detailu tématu je navíc možné změnit směr zobrazování příspěvků. Standardně se zobrazí příspěvky chronologicky za sebou, je ale možné, kliknutím na ikonku "šipky" vpravo nahoře, změnit směr obráceně - tedy nejnověji vložené příspěvky budou nahoře, nejstarší potom dole.

 

Přihlášený uživatel navíc může:

  1. Zakládat nová témata včetně vložení fotografií z mobilu nebo vyfocení "v terénu".
  2. Reagovat na stávající témata přímo z aplikace, včetně vložení fotografií.
  3. Sledovat první nový příspěvek k libovolnému tématu kliknutím na ikonku "očka" v detailu tématu. Následně se upozornění zobrazí v liště a aplikace ukáže detail tématu s příspěvky seřazenými od nejnovějšího.
  4. Zobrazit témata do kterých jsem příspěl v další záložce "moje" a zobrazit výpis témat z oblíbených kategorií z úvodní stránky fóra v záložce "oblíbené".

Stáhnout pro Android

Novou aplikaci pro operační systém Android je možné zdarma stáhnout na této stránce. Pro iOS novou aplikaci připravujeme. Stará je stažení zde.

 

Nové funkce v sekci Bazar

Na vaše přání jsme do stávající sekce Bazar přidali dvě novinky.

  1. Do vyhledavacího formuláře jsme doplnili dvě nová políčka, kde je možné vybrat značku a přesný model. Aplikace následně vyhledá pouze vybrané modely motocyklů (bez dalších inzerátů příslušenství, dílů a doplňků).
  2. Přihlášený uživatel si může navíc uložit vybrané inzeráty do schránky a zobrazit je později. V detailu inzerátu stačí kliknout na ikonku "záložky" a potom se již inzerát uloží mezi oblíbené. Zpětně je možné se k tomuto výpisu oblíbených inzerátů dostat vedle horních ikonek: vyhledávání, očko, oblíbené.
Porovnávač fotek

popis 1popis 2

ovládání - nemazat

 

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Míra Souček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (5x):



TOPlist