globalmoto_duben_nolan




Motogbox na výstavě Motocykl představí nové destinace

Rádi poznáváte vzdálené kraje, ale nemáte čas a vlastně ani náladu na několikadenní přesuny po ose, než se dostanete na vytoužené místo? Řešením je, motorku si do cíle nechat dopravit, a to přesně dělá společnost Motogbox. Doposud to bylo pouze do Španělska, ovšem teď v Praze na stánku představí i jiné destinace.

Někdo si dovolenou chce užít od začátku do konce v jedné stopě a ani by ho nenapadlo, si motorku někam poslat. Ovšem jsou lidé, pro něž je právě ta představa, jak se trmácejí na druhou stranu Evropy, kam dorazí s placatou zadní gumou, motorkou padající únavou pod obrovskou bagáží a ještě chudší o dny dovolené strávené čistě přejezdem, natolik děsivá, že radši nejedou nikam. Ale přitom by je lákalo, svézt se po Španělsku nebo Itálii! A co takhle v zimě nebo časně zjara, když tam ještě nejsou davy turistů? To po ose z Česka, kde ještě mrzne a kolikrát i sněží, taky nechcete. Tito motorkáři můžou využít služeb společnosti Motogbox, která se doposud specializovala na Španělsko a vlastně každý týden vysílala kamion za Pyreneje, přičemž motorka na vás mohla čekat hned v pěti oblíbených motorkářských destinacích: Málaze, Madridu, Alicante, Barceloně a okruhovky ještě v Almeríi.

Motogbox bude mít i svůj stánek na pražské výstavě Motocykl, probíhající od čtvrtka 2. do neděle 5. března v pražských Letňanech. Tam se o službách této společnosti můžete dozvědět vše, co vás zajímá, teda že mají po České republice několik nakládacích míst, že vozí jednosměrně i obousměrně či že si motorku umějí převzít i u vás doma, ale především vám tam detailně představí nové destinace. Už to totiž nebude jenom Španělsko. Pokud bychom zůstali za Pyrenejemi, tak nově si budete moci motorku nechat poslat až k Atlantiku do severoportugalského přístavu Porto, naopak milovníci Apeninského poloostrova si své stroje mohou vyzvedávat na jihu v Bari a budou mít před sebou celou Itálii. Ovšem to není vše, Motogbox už nezůstává jenom v Evropě a v říjnu, listopadu a prosinci bude vypravovat kontejner do Chile!

Že už všechno víte, a tudíž se na výstavě Motocykl můžete expozici společnosti Motogbox směle vyhnout? To by byla chyba, protože tady budou mít akční výstavní cenu na jednosměrnou přepravu do Málagy za 6900 Kč bez DPH, tedy o tisícovku levněji, než kolik za ni zaplatíte běžně, a především když na stánku vyplníte slosovatelný leták, můžete vyhrát cestu do Málagy úplně zadarmo!

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)




TOPlist