yamaha_demo_tour




Španělská značka přileb NZI má nového dovozce

Španělsko je nejen líhní největších talentů motocyklového silničního sportu, ale také zemí s bohatou tradicí na výrobu motocyklových přileb. Příkladem je značka NZI, jejímž dovozcem do ČR se stala firma MMB s.r.o.

Historie značky NZI přitom sahá hluboko do minulosti - první přilbu ze sklolaminátových vláken vyvinul zakladatel firmy Nazario Ibanez už v roce 1982, a továrna ve španělském městě Yecla od té doby vyprodukovala více než 11 milionů přileb. V současnosti prodává svoje výrobky do více než 30 zemí po celém světě. NZI využívá vlastní technologie nejen v oblasti skořepin, ale také u výstelek, kam zavedla nové materiály a použila je tak, aby dosáhla velmi dobré ochrany při optimální hmotnosti.

Značka NZI se úspěšně prezentuje také ve světě motosportu, a má na kontě řadu slavných jmen jako Alex Crivillé, Jorge Aspar Martinez, Alvaro Bautista, nebo Jorge Lorenzo.

Pro běžné zákazníky má v nabídce tři druhy přileb: integrální, vyklápěcí a otevřené jetky, k jejichž výrobě používá tři druhy materiálů: kompozit, Nugemu a termoplast. Firma klade důraz hlavně na aktivní i pasivní bezpečnost, atraktivní design a komfort. Speciální kategorii její produkce tvoří přilby vhodné pro ženy a děti.

Přilby NZI do České republiky nově dováží firma MMB a my vybíráme ty nejzajímavější modely. Kompletní nabídku potom na www.nzi-helmy.cz

PREMUIM S DUO

Jedná se o nejvyšší řadu z kolekce španělské značky NZI. Je to lehká kompozitová integrální přilba se sluneční clonou, která nabízí řadu zajímavých prvků. Skořepina je z kompozitu a nabízí se ve dvou velikostech. Výstelky jsou samozřejmě vyjímatelné a omyvatelné, proti-alergické a anti-bakteriální s funkčními materiály Outlast® a Dry-Fast-Dry. Lehké tenké odolné 3D Thermoformed hledí má úpravu proti mlžení a poškrábání. Váha: 1350g

Cena: 5990,-Kč

EURUS S DUO

Druhý model EURUS S DUO je stylová Integrální cestovní přilba se sluneční clonou v matném provedení. Skořepina je z termoplastu Nugema a nabízí také integrovanou sluneční clonu s ovládáním na boku, vyjímatelné a omyvatelné výstelky jsou samozřejmostí.

Cena: 4990,-Kč

SYMBIO DUO

Integrální cestovně-sportovní přilba se sluneční clonou se nabízí v sedmi různých barevných kombinacích a zaujme velmi zajímavou cenou. Mezi doplňky patří nosní a bradový deflektor nebo příprava na Pinlock.

Cena design: 2750,-Kč, Cena monocolor: 2290,-Kč

COMBI DUO

Pohodlná vyklápěcí přilba se sluneční clonou za příznivou cenu z termoplastu. Model je schválený pro jízdu s plně odklopenou bradovou částí, má účinný ventilační systém Breeze. Ovládání ventilace uzpůsobeno pro komfortní manipulaci v rukavicích.

Cena design: 3490,-Kč, Cena monocolor: 3190,-Kč

ROLLING II

Otevřená přilba se sluneční clonou v retro designu. Skořepina je termoplastu Nugema.

Cena: 3990,-Kč

AVENEW

Klasická univerzální otevřená přilba se sluneční clonou vhodná na skútra nebo choppera. Vyjímatelné a omyvatelné výstelky, skořepina z termoplastu. Hledí vyměnitelné bez použití nářadí. Ovládání ventilace uzpůsobeno pro komfortní manipulaci v rukavicích.

Cena design: 2290,-Kč, Cena monocolor: 1990,-Kč

CAPITAL

Poslední zajímavý model je základní otevřená přilba do města na skútra, přilba pro nenáročné za málo peněz. Skořepina je z termoplastu a nabízí se ve dvou velikostech skořepiny.

Cena: 1290,-Kč

Stránky dovozce: www.nzi-helmy.cz

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Související firma
  • MMB

    Prodej a autorizovaný servis motocyklů, skútrů, čtyřkolek, origin. dílů a doplňků značky Yamaha. Nabízíme velký výběr motooblečení, motocyklových přileb a motodoplňků. Výhradní dovozce značek: Lookwell, NZI, Marushin, Knox, Cold Killers, EBC, Termignoni. Možnost nákupu na stránkách E-shopu nebo kame...




TOPlist