yamaha_tenere_duben




MV Agusta prodlužuje záruku

Slavná italská značka v poslední době prochází mnoha interními změnami, které souvisejí s jejím novým majitelem, a zákazníci už začínají jejich pozitivní efekty pociťovat. Prodloužená záruka je jedním z nich.

O tom, co se ve Varese děje, vás informujeme často a detailně. Již druhým rokem má tato italská královna designu nového majitele, jímž je ruský investor Timur Sardarov, jenž se skutečně snaží z MV Agusty udělat maximálně životaschopnou a profitabilní společnost a jím prováděné změny mají hlavu, patu a výsledky.

Co to znamená pro zákazníky? Vlastně samá pozitiva, vše totiž běží tak dobře, jak snad v minulosti ještě ne. Nové motorky jsou k dispozici, náhradní díly chodí z Itálie zpravidla během 3-5 dnů, reklamační řízení probíhají ve zrychlené formě, již nějakou dobu má MV Agusta spuštěný systém elektronických servisních knížek atd.

A protože se toho Italové v nově nastolených pořádcích nebojí a svým produktům maximálně věří, přidávají teď ještě prodlouženou záruku – namísto zákonem požadovaných dvou let máte na všechny MV Agusty nyní tříletou záruku. A to pozor, platí to zpětně na všechny motorky zakoupené již v roce 2019! Koupili jste si loni Brutalku? Automaticky máte záruku až do roku 2022. Tohle je záruka čistě tovární, pokud byste toužili po ještě delší, dokáže vám český importér, děčínská společnost Profi Moto, prostřednictvím společnosti CarGarantie tuto garanci prodloužit až na pět let.

Informace o redaktorovi

Jan Rameš - (Odebírat články autora)

Související firma



TOPlist