husqvarna_svartpilen_801_2




Kentoya představila modely 2004

Na páteční tiskové konferenci představila společnost Kentoya modelovou řadu pro rok 2004. Přestože Kentoya začala s výrobou teprve v roce 2002, v minulém roce se umístila hned na prvním místě v žebříčku prodejnosti.

Mnozí netuší, že jde o českého výrobce - přestože 80% komponent je dováženo od různých dodavatelů z Asijských zemí, včetně licenčních motorů Yamaha a Honda, samotné motocykly vznikají až v montážním závodě v Horních Počernicích. Na rok 2004 byly představeny nové i inovované modely skůtrů a motocyklů. K dosavadním stopětadvacítkám nově přibyly i motocykly s objemem motoru 200 a 250 ccm (objevil se také první dvouválec). Tento trend by navíc měl pokračovat a každý rok by měly být objemy přibližně o 100ccm navyšovány. Pokud se vše podaří, můžeme se za pár let těšit na nadupané české motorky. Komu by se nechtělo čekat, pro toho má Kentoya již teď v nabídce velké motocykly stavěné na zakázku ve spolupráci s českou fimou WILD PERFORMANCE zabývající se designem a přestavbou motocyklů na bázi Harley Davidson. Ukázkový produkt Kentoya Spirit je opravdu lahůdkou pro oko každého motorkáře.



Nakonec uvádíme stručný přehled inovací a nových typů. Celou nabídku všech deseti modelů najdete na webových stránkách www.kentoya.cz. 1. foto New Blow Up 250 - dvouválec 250ccm s olejovým chlazením, kotoučovými brzdami a cestovním plexi.

2. foto Kentoya Zoom - neprodávanější skůtr lákající výhodnou cenou prošel faceliftem a vedle řady dalších vylepšení a funkcí se na něm například objevila nová litá kola a bubnovou brzdu vepředu nahradila kotoučová.

3. foto New Trigger 200 a Trigger 125 - vyšší kubatura, kotoučové brzdy vpředu i vzadu, závodní přední vidlice.


Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist