yamaha_demo_tour




Kentoya Freeride Cup 2

Minulý rok měli účastníci závodů Kentoya Freeride Cup možnost stát se na chvíli závodníkem a vyhrát hlavní cenu, kterou byla nová Kentoya Trigger 200.


V pátek 10.12.2004 se v Praze uskutečnilo předávání cen hlavním výhercům. Celé akce jsme se s redakcí také zúčastnili, takže se můžete podívat na foto a na seznam výherců. Třída do 35 let:
1. místo: Roman Holeček
2. místo: Ladislav Dvorský
3. místo: Pavel Krčil
Třída do 30 let
Třída nad 35 let:
1. místo: Jaroslav Franců
2. místo: Zdenek Havlíček
3. místo: Karel Vančura
Třída nad 30 let
Příští rok, přesněji 29. května v Písku, se jede první ze série závodů Kentoya Freeride Cup 2 a účastníkem těchto závodů se můžete stát i vy. Spojení hlíny a asfaltu, to je hlavní myšlenkou druhého ročníku, který pořádá společnost Kentoya a.s. Volba tedy padla na stále populárnější závody Supermoto, kombinující asfalt a nezpevněný terén. Seriál se pojede se čtyřdobými motocykly Kentoya Trigger 200. Jejich odolnost a schopnost závodit spolehlivě ověřil letošní motokrosový Freeride Cup. K cestě na start je třeba pořídit motocykl za zvýhodněnou cenu 39 990 Kč (sleva 30 tis. oproti novému motocyklu), dále mít odpovídající vybavení a vyplnit žádost o závodní licenci. Tu je možné stáhnout zde . Seriál KFC 2 se pojede v rámci těchto závodů: 29.5. – MČR Písek
12.6. – MČR Ostrava
26.6. – MČR Brno
17.7. – MČR Sedlčany
21.8. – MČR Vysoké Mýto
4.9. – MČR Písek
25.9. – MČR Sosnová
9.10. – Družstva Sosnová Účastnit závodů se může stát jezdec starší osmnácti let, cena startovného je pro každý závod 300 Kč. Závodník obdrží také zdarma vestu se startovním číslem. V závodech se pojede nejprve kvalifikace. Ta určí 32 nejrychlejších jezdců, kteří odjedou obě finálové jízdy. Zbylí jezdci pojedou tzv. finále nekvalifikovaných v případě, že jich bude více jak 10. První jezdec celkového pořadí dostane Kentoyu Trigger 200 pro ostatní jsou připraveny zajímavé ceny. Pro přihlášení k závodům je třeba vyplnit tuto přihlášku nebo navštívit prodejnu Kentoya v Praze.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)
Radoslav Holan - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist