husqvarna_svartpilen_801_2




Projekt Kawasaki Ninja H2

Se začátkem školního roku se začínají objevovat první oficiální informace o novinkách, které budou představeny za měsíc na výstavě Intermot. Kawasaki dnes spustila speciální web s názvem Ninja H2, kde svým fanouškům slibuje hodně velkou bombu.

Žádné obrázky ani technické detaily na webu www.ninja-h2.com zatím nenajdete, ale už samotné označení H2 napovídá, že Kawa chystá něco výjimečného. Stačí si vzpomenout na legendární modely s podobným přívlastkem, jako byla Kawasaki Mach IV H2 (750 ccm), tříválcová pětistovka H1, nebo Z1 Super Four (903 ccm). Project "Ninja H2" má evidentně rozšířit tento seznam o další revoluční model, který změní svět supersportů.
O kubatuře není na webu žádná zmínka, a nic nenasvědčuje ani tomu, že se v Kolíně představí modernizovaná ZX-10R. Ta se jako modelový rok 2015 prodává  v nezměněné podobě, a tak to vypadá, že pro nás Kawasaki připravila nějaký úplně nový model.
Další podrobnosti o projektu Ninja H2 se na webu mají objevovat postupně v průběhu září (další už ve středu 3.9.), a my je budeme společně s vámi pozorně sledovat. Finální odhalení pak proběhne 30. září na výstavě INTERMOT v Kolíně nad Rýnem.

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist