yamaha_demo_tour




Kawasaki KLX125 a D-Tracker 125

Stopětadvacítky pro mladé začínající jezdce jsou povinnou součástí nabídky každé značky. Také Kawasaki pro příští rok nabídne dva atraktivní modely této třídy.

Kawasaki KLX125

Všestranný model KLX125 může zamířit i mimo zpevněné cesty. Jednoduchý a spolehlivý vzduchem chlazený jednoválec 125 ccm (s elektronickým svtřikováním) v lehkém rámu vyvinutém speciálně pro třídu stopětadvacítek by mohl i při omezeném výkonu nabídnout slušnou porci zábavy. I přes terénní výraz se mohou zájemci těšit na příznivou výšku sedla a snadnou ovladatelnost.

Kawasaki D-TRACKER 125

D-Tracker nabízí stejnou konstrukci, ovšem v motardovém stylu. U stopětadvacítek s výkonem seškrceným na úroveň začátečnických řidičských oprávnění totiž o prodejnosti stroje kromě ceny rozhoduje hlavně design. A ten se u tohoto motardu opravdu povedl. Na jezdce čeká digitální přístrojovka ve stylu ER-6n, obrácená přední vidlice a výrobce slibuje i kvalitní obutí s perfektnmím gripem na asfaltu. Díky návaznosti na model s motorem 250 ccm prodávaný na japonském trhu již od roku 1990 by mělo navíc jít o perfektně vychytaný a vyladěný celek.

Informace o redaktorovi

Filip Tichý - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (14x):



TOPlist