yamaha_demo_tour




Soutěž dealerských přestaveb Battle of the Kings jde do finále

PRAHA, 22. května 2015 – Soutěž dealerských přestaveb Harley-Davidson Battle of the Kings jde do svého finále. V druhé etapě soutěže je možné hlasovat pro nejzdařilejší přestavbu H-D Street 750 už jen do příštího čtvrtka a zvolit tak mezi 9 vítězi národních a regionálních kol 5 finalistů. Ti se setkají 11. – 15. června ve Francii, na legendární show „Wheels and Waves“, kde zároveň proběhne vyhlášení celoevropského Krále Customů. Region střední a východní Evropy reprezentuje přestavba pražského dealerství, která získala v rámci regionu nejvyšší počet hlasů a nyní bojuje právě o postup mezi 5 nejlepších.

Hlasování v druhé etapě soutěže The Battle of the Kings probíhá od 11. května a nyní má před sebou už jen pár dní - do čtvrtka 28. května. Vedle pražské přestavby je možné hlasovat ještě pro národní šampiony z Francie, Belgie, Norska, Kypru, Španělska, Německa, Švýcarska a Rakouska. Z těchto devíti přestaveb následně vzejde 5 finalistů, kteří postoupí do velkého evropského klání na legendární show „Wheels and Waves“, na které bude zároveň vyhlášen vítěz a korunován evropský Král Customů. Ta se uskuteční 11. - 15. června ve francouzském Biarritzu.

"Harley-Davidson je synonymem pro individualizaci, a na to právě soutěž The Battle of the Kings poukazuje. Veřejnost se má možnost přesvědčit, že dealeři Harley-Davidson patří mezi naprostou špičku v umění customizace a přestaveb. Právě proto dokáží lépe než kdokoliv jiný splnit sen každého motocyklového jezdce.“ říká Martin Heřmanský, Country Manager Harley-Davidson pro střední a východní Evropu.

V druhé etapě dealerské soutěže The Battle of the Kings je možné hlasovat do 28. května zde.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist