yamaha_demo_tour




Ducati zve na HyperParty

Společnost MOTO ITALIA s.r.o., výhradní dovozce motocyklů Ducati pro Českou republiku, představí novinky modelového roku 2013 v čele s novým Hypermotardem. Oficiální představení modelového roku 2013 proběhne 22. března 2013 na HyperParty.

Již potřetí zveme všechny příznivce značky Ducati do smíchovské MeetFactory! Rockově laděný večírek spojený s prezentací novinek Ducati pro rok 2013 proběhne v pátek 22. března 2013 od 19.30 hodin. Oficiální českou premiéru zde bude mít nová generace modelu Hypermotard. Na programu bude prezentace projektu “BEZPEČNĚ NA MOTORCE s Mírou Lisým”, módní přehlídka oděvů značky DIESEL, v charitativní tombole budete mít nejen možnost získat hodnotné ceny od partnerů akce, ale také podpořit výstavbu dětského hřiště pro děti z Dětského domova v Krásné Lípě u Rumburka. O hudební vystoupení se postará rocková kapela DARWIN.
Přijďte se pobavit a symbolicky zahájit letošní motorkářskou sezónu.

Více informací najdete na www.ducati-czech.cz. Distribuce vstupenek přes www.ducatishop.cz.
Změna programu vyhrazena.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):
Motokatalog.cz
Související firma
  • MOTO ITALIA

    Jsme oficiální dovozce Ducati pro Českou republiku. Naším cílem je poskytovat excelentní profesionální služby při zachování osobního přístupu. Práce pro nás není jen zaměstnáním, sdílíme vášeň našich zákazníků, vášeň pro Ducati. Chceme, aby Vám Váš motocykl Ducati dělal jen radost a abyste byli h...




TOPlist