yamaha_demo_tour




BMW zahajuje oslavy 100 let. Na co se v tomto týdnu můžete těšit?

Tohle bude v roce 2023 hodně omílané téma a není divu, vždyť sto let se neslaví každý den! Týden oslav pořádaný českým zastoupením ve spolupráci s jednotlivými dealery odstartoval v pondělí, bude pokračovat do neděle 26. března a těšit se můžete na besedy, workshopy, novinky, přestavby, soutěže, slevy, chybět nebudou ani party aby vše vyvrcholilo v neděli v pražském divadle Na Fidlovačce.

Týden oslav toho nabídne opravdu hodně, takže nebudeme zdržovat. Obecně na všech dealerstvích BMW můžete během prodloužené otevírací doby (9 - 19 hod.) okouknout novinky v portfoliu BMW v čele s úplně novým M 1000 R, stávající modely a také ty výroční stoleté. To je celkem samozřejmé. Příjemným zpestřením návštěvy showroomu bude určitě přítomnost historických strojů, a když už budete v tom prohlížením, můžete mrknout na kolekci oblečení a doplňků BMW Motorrad 2023. Dobíhající kolekce z loňské sezóny bude k dispozici s 20% slevou, v karlovarském DyComu navíc poběží akce 5 % na výfuky Remus a 10 % na systémy Dr. Jekill & Mr. Hyde, a když už jsme u těch slev, nemůžeme opomenout akci, při které k zakoupení nového motocyklu dostanete službu Service Inclusive na 3 roky/30 000 km za poloviční cenu. To platí na smlouvy uzavřené od 20. – 29. 3. 2023. A co to vlastně Service Inclusive je? V podstatě takový all inclusive balíček pro váš motocykl, ve kterém jsou obsažené všechny plánované servisní prohlídky včetně práce a materiálu. Konkrétně v tom v závislosti na stroji najdete výměnu oleje, filtrů nebo třeba svíček a oleje v přední vidlici.

Týden oslav ale není jenom o slevách, BMW vybrané šťastlivce také obdaruje. Jednak v rámci týdne oslav můžete vyhrát víkendovou zápůjčku motocyklu BMW, potom je to také soutěž o palivovou kartu Shell v hodnotě 1 500,-. Obě soutěže probíhají na webových stránkách, ale pozor! U obou je účast podmíněná návštěvou jednoho z dealerů v rámci týdne 100 let, kde vyplníte krátký dotazník. Jako malou motivaci pro všechny, kdo dotazník vyplní, si BMW navíc připravilo malý dárek.

Narozeninové oslavy ale nejsou jenom o hmotných statcích, prodeji a marketingu, je to hlavně o zábavě. A i té se dočkáte dost. V rámci besed a přednášek vystoupí v Ostravě cestovatel Vojta Lavický, představí se se svou školou David Carda a Roman Staroba bude povídat o bezpečnosti jízdy, v Praze v Inveltu bude o svém závodění na přírodních okruzích vyprávět Jan Markalouz, pražský CarTec má záhadnou besedu pod názvem Setkání s překvapením, v brněnském Renocaru bude řádit kaskadérské duo Katka Jandová, Kuba Kykal. Už zmíněný DyCom v Karlových Varech přivítá Petra Žáka z Jednou stopou Českem, Martina Cieslara z Dr. Jekill & Mr. Hyde k tomu také zástupce PČR a BESIP a v Českých Budějovicích se také objeví David Carda. Místní dealer ACR auto ve středu a v pátek navíc přichystal kurz údržby motocyklů, v sobotu bude sraz motorkářů s focením a pomyslné zahájení sezóny na motorkách chystají i další dealeři. K tomu nebudou chybět grilovačky, party a další doprovodný program. Je toho zkrátka hodně, proto bude nejlepší, když si rozkliknete stránky věnované týdnu oslav, kde si najdete buď vám nejbližšího dealera, nebo toho, který má nejatraktivnější program a skrz proklik se přímo na jeho stránkách dozvíte víc.

Víc informací, a hlavně možnost registrace, najdete také o pomyslném slavnostním zakončení v divadle Na Fidlovačce. Tam v neděli 26. 3. 2023 vystoupí se svou besedou Martin Písařík a Igor Brezovar, kteří v rámci projektu Po Jedné Stopě na svých BMW procestovali 21 států v Africe a nakroutili přitom 25 000 kilometrů. A jak kluky známe, tak to bude hodně veselé povídání. Na závěr nebude chybět autogramiáda a sympatické je, že majitelé motocyklů BMW mají vstup za symbolickou stokorunu.

Informace o redaktorovi

Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Související firma



TOPlist