globalmoto_duben_nolan




MotoVšem, obchod pro všechny motorkáře

Parta, která to dělá jinak – to je motto společnosti MotoVšem, která má hned dvě prodejny, a to na Kocandě v Jesenici u Prahy a ve Starém Plzenci. Sehraný tým zkušených lidí, kvalitní služby a výběr produktů pro všechny skupiny motorkářů, to jsou potom prvky, které tvoří pevnou páteř firmy, jež si od počátku svého působení v roce 2012 vydobyla své místo na českém motocyklovém trhu.

Kapitoly článku

Jezdíte na supersportu, vyznáváte pohodové bublání na cruiseru, denně lítáte na skútru, vaším druhým domovem jsou motokrosové tratě, nebo ročně najezdíte desetitisíce kilometrů po celém světě? Ať se poznáte v kterékoli jmenované skupině, u MotoVšem vždycky najdete produkty vhodné pro svého koníčka. Vždyť to vyplývá už ze samotného názvu firmy, ten je velmi výmluvný.

A on by mohl znít i MotoVše, protože tohle není jenom obchod zaměřený na helmy, bundy, rukavice a boty, a to pro dospělé (hodně zákazníků je ve věku 50+) i děti. V sortimentu najdete také kufry, brašny, zámky, alarmy, interkomy (cestování tady mají obzvláště rádi) plus veškerý běžný „spotřebák“, který motorkář potřebuje k údržbě svého mazlíčka, tedy od zapalovacích svíček přes oleje po pneumatiky. A nejen to, seženete tady i sedla, celá kola, světla, výfuky… Nenašli jste v katalogu požadovaný díl? Žádný problém, napište a v MotoVšem vám ho seženou. A samozřejmě abyste si měli čím tyhle věci vyměnit nebo namontovat, potřebujete pořádně vybavenou dílnu. Překvapí vás, když řekneme, že i to v MotoVšem mají?

Vlastností, která je u společnosti MotoVšem vyzdvihována i čtenáři našeho serveru, je velmi vstřícná a zkušená obsluha a vůbec zaměření na zákazníka. To se projevuje třeba i teď v předvánočním čase, na zboží zakoupené od 15 listopadu do 31. prosince se vztahuje prodloužená doba na jeho výměnu až do 15. ledna – nemusíte mít tedy strach, pokud koupíte rukavice, bundu nebo helmu a prostě se netrefíte do správného čísla. A nechcete-li riskovat, můžete pod stromeček položit dárkový poukaz v libovolné hodnotě. Když to bude nad tisícovku, je to i s dopravou zdarma, pokud nakoupíte přes internet.

Nemáte-li to však na Kocandu nebo do Starého Plzence příliš z ruky, bude určitě fajn, když se zastavíte osobně, prohlédnete si pěkné a dobře zásobené prodejny a ověříte si, že tahle parta se snaží v první řadě zákazníkovi dobře poradit, ne ho navézt automaticky do toho nejdražšího. Také se soustředí primárně na produkty z takové té „zlaté střední cesty“, které vynikají v poměru cena/výkon. Je-li vám navíc takový přístup blízký a zrovna sháníte práci, určitě můžete do MotoVšem poslat svůj životopis, rostoucí firma nové lidi potřebuje.

Informace o redaktorovi

Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Související firma
  • MotoVšem

    Kompletní vybavení pro motorkáře a jeho motorku ve velké kamenné prodejně blízko Prahy s dlouhou otevírací dobou. Vybrat vhodné zboží a správnou velikost může pro vás být složité, ale společně to určitě zvládneme. Dokážeme poradit s výběrem nejen úplným začátečníkům, ale i zkušeným motorkářům....




TOPlist