globalmoto_duben_nolan




Nové Akrapoviče pro Ducati Monster a Hypermotard

Slovinský světový výrobce laděných výfuků připravil nové koncovky i kompletní výfukové systémy pro poslední modelové řady Ducati Monster a Hypermotard

Nabídka nových produktů je řady Slip-On-Line a Evolution Line. Koncovky typu Slip-On-Line jsou určeny pro většinu motorkářů. Jedná se o základní řadu výfuků, které obsahují pouze koncovku. Úprava je typu plu-and-play, tedy probíhá pouze jednoduchou výměnou koncovky za originální, není potřeba dále ladit a upravovat.

Výrobce do této základní řady přidal koncovky pro Ducati Monster 821, 1200 a 1200S z let 2014 - 2015 a dále pro Hypermotard a Hyperstradu roku výroby 2013-2015. Zaručeno je lehké zvýšení výkonu, točivého momentu a samotná váha koncovky ušetří nějaký ten kilogram. Koncovky jsou vyrobeny z lehkého titanu.
K dodání je několik typů tvarů a můžete mít titanové provedení nebo karbonové. Akrapovič poskytuje i spojovací trubky pro možnost instalace bez katalyzátoru a také kryty neboli tepelné štíty s karbonu pro ještě lepší vzhled, který dá více vyniknout nové koncovce. 

Tyto koncovky dále jednoduše upgradovat na systémy řady Evolution Line a to přidáním laděných svodů. Tento systém je Top v nabídce značky a lze se s touto řadou setkat nejčastěji na závodních okruzích. Na vývoji se podílí závodní týmy. Počítejte s dalším přísunem koníků, menší váhou a ostřejším zvukem.

Informace o redaktorovi

Tomáš Procházka - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist