yamaha_demo_tour




Miláno - doplňky a příslušenství

Na každé motocyklové výstavě samozřejmě nesmí kromě strojů chybět ani příslušenství a vybavení pro jezdce. Na rozdíl od motorek se v tomto segmentu objevila řada inovací a nových modelů.

Abus

Německý výrobce zámků letos vsadil na nové řady zámků s alarmem, který reaguje nejen na náraz, ale také na pomalejší pohyb, takže jej rozhodně nezapomenete při rozjezdu nasazený. Zároveň je ale trendem i pohodlnější použití, takže nové řady zámků Detecto lze nyní pohodlně nasadit a zamknout jen jednou rukou!

 

 

 

 

Bell

Na stánku výrobce helem Bell na nás čekal nový model vyklápěcí přilby. Narozdíl od konkurence, která odklápěčky vyrábí většinou z termoplastu, jsou M10 od Bellu z kompozitních vláken. Jako každá správná odklápěčka je M10 vybavena výsuvnou sluneční clonou, která je navíc vybavena tlačítkem na rychlé vysunutí pomocí pružiny.

 

Touratech

Němci byli vždycky konzervativní a vyráběli technicky dokonalé a perfektně zpracované doplňky, většinou na cestovní endura BMW. Letos mi ale stánek TT doslova vyrazil dech. Kromě tradičních GS, Transalpu a XTZ tu stál Triumph Speed Triple a BMW R1200R vybavené kufry Zega, xenony, padáky a dalšími díly. Co mě ale překvapilo, bylo designové provedení, ve kterém byly doplňky zpracovány. Černou vystřídaly barvy a dokonce i vzory. Na tankvaku vyšité ornamenty dokreslovaly celkový design kompletu pro úpravu naháče na cesty.

 

 

 

Airoh

U Airohu se tradičně vystavovalo na obrovském stánku a tradičně byly všechny přilby schované za vitrínami, kde se prostě nedá fotit.

 

Pirelli Diablo Rosso Corsa

Sportovní pneu, která vám pomůže zajet dobrý čas na okruhu, ale přitom vás nezradí ani po cestě domů za deště a ještě má slušnou výdrž? To zní jako zázraky, každopádně přesně to slibuje Pirelli od této nové gumy. A na představení nám to přišel potvrdit i Max Biaggi...

 

 

 


 

 

 

 

LS2

Španělské přilby LS2 jsou u nás především díky zajímavému poměru ceny a výkonu čím dál populárnější. Od usedlých jednobarevných lakování už se firma na hony vzdálila a opět předvedla několik zajímavých designových řešení včetně nového modelu otevřené přilby.

 

 

Givi

Jeden z největších výrobců příšlušenství a přileb opět nezklamal. Na stánku byly k vidění doplňky pro nové modely jako je Yamaha Majesty 400, BMW K1300R a další. Bylo třeba zareagovat na poslední módní trendy, takže se objevily bílé kufry. I v sekci přileb se událo mnoho, kompletní řada otevřených přileb s designem sportovních klubů, jako je například Chicago Bulls. Integrální a výklopné přilby dostaly především nový lak.

Rizoma

Na výstavě nemohl chybět tradiční výrobce doplňků a tuningových dílů.

Rev´it!

Novinky předvedl i holandský výrobce oblečení.

Informace o redaktorovi

Matěj Oliva - (Odebírat články autora)
Filip Tichý - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (10x):



TOPlist