globalmoto_duben_nolan




Vašek Bláha a Divokej Bill na tandemu s Vláďou: Na motorce bych položil duši

Kapelu Divokej Bill asi není potřeba představovat a její pecky jako jsou Tsunami, Plakala, Malování nebo Lásko, zná snad každý. Páteční seriál rozhovorů Na tandemu s Vláďou navštívil zakládající člen kapely a zpěvák Vašek Bláha, který motorky miluje a jak sám říká, položil by za ně duši.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

Vašek Bláha začal na motorkách už jako malý kluk a na své začátky si samozřejmě moc dobře pamatuje. V rozhovoru vypráví, jak mu tatínek postavil terénní motorku, kterou si převážel na loďce na druhou stranu řeky, aby tam mohl řádit. Láska k mašinám ho nikdy neopustila a za život vystřídal slušnou řádku nejrůznějších motorek, ovšem vždycky se jednalo o terénní endura a bylo fuk, jestli ostrý soutěžák nebo cestovní enduro. Na motorce viděl kus světa a jsou místa, na které se moc rád vrací.

Náš tip

Stahujte nezkrácenou verzi v MP3: blaha.mp3

Veselý rozhovor napoví, kde se Vaškovi líbilo nejvíc, s kým rád cestuje a kam by rád vyrazil. Dost toho na cestách prožil s kamarádem Matějem Homolou, který mu naservíroval Indii doslova na stříbrném podnosu a světe div se, totálně ji podlehl, stejně jako zmíněný zpěvák a kytarista kapely Wohnout. Vašek vypráví, jak to funguje v populární kapele, jaká jsou parta a jak vznikají hity, které zná celá země. Jelikož poslední doba moc koncertům nepřála, už se nemůže dočkat šňůry, která za pár dní startuje. Poslechněte si bezprostřední vyprávění nejen o motorkách a klidně si pak pusťte nějakou pecku, co zpívá sympatickej endurák, kterého můžete potkat na jeho cestovní „kátéemce“.   

O čem se mluvilo:

  • O první motorce a o tom, jak podlehl kouzlu jedné stopy
  • Kam rád na motorce vyrazí a kde se mu líbí
  • O cestování a zážitcích z cest
  • Jak vznikla kapela Divokej Bill
  • O tom, jak vznikají hity

 

Poslechněte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)
Honza Fuka - (Odebírat články autora)

Autoři článku obdrželi prémie 10 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
VB79 přispěl 10 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist