yamaha_demo_tour




Šárka Kašparová na tandemu s Vláďou: Tuk tuky jsme opravovaly v jednom kuse

Další rozhovor ze seriálu Na tandemu s Vláďou se ponese v cestovatelském duchu a dá se říct, že bude tak trošku netradiční. Hostem je Šárka Kašparová, která s dalšími čtyřmi slečnami projela v tuk tuku Jižní Ameriku. Poslechněte si vyprávění o dost nevšední expedici, o tom, co Šárka během čtyřměsíční cesty zažila a s čím se musela vyrovnat a také to, že expedice málem nedopadla podle představ.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čen se mluvilo:

  • O netradiční holčičí expedici za řidítky dvou tuk tuků
  • Jak tuk tuk funguje a jestli se dá převrátit
  • O Jižní Americe a zemích, které holky projely
  • Jaké problémy s tuk tuky holky potkaly a co musely opravovat
  • O lidech žijících v Jižní Americe
    Náš tip

    Stahujte nezkrácenou verzi v MP3: kasparova.mp3

Jednoho dne Šárka Kašparová dostala nabídku připojit se k holčičí expedici a za řidítky tuk tuku projet Jižní Ameriku. Jak sama říká, byla to nabídka, která se nedá odmítnout. Je vtipné, že na rozmyšlení měla jenom jeden jediný den. Za dalších čtrnáct dní už byla v Jižní Americe a začala se seznamovat s tuk tukem, který nikdy předtím neřídila. Cesta trvala celé čtyři měsíce a asi nikoho nepřekvapí, že den co den musely holky řešit poruchy, hlavně pak s tuk tukem z druhé ruky.

Pokud vás zajímá, jak na holčičí výpravu reagovali místí lidé, co všechno holky zažily a jaké problémy musely během cesty řešit, pusťte si tento rozhovor. Možná se budete divit, kde se Šárce líbilo nejvíc, kde nejlépe chutnalo, ale také, kde dívčí expedici někdo ukradl stany nebo nářadí, bez kterého se nedalo fungovat.      

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist