yamaha_demo_tour




Redakční podcast: Jak testujeme v zahraničí

Blíží se začátek motorkářské sezóny a tím pádem i konec sezóny zahraničních testů, na které jezdí redakce nejčastěji na jih Evropy, případně i do mnohem exotičtějších destinací. Tak jako třeba Vláďa, který je v tuto chvíli na Filipínách. Jak ale takové testování probíhá, kdo nás zve, kdo to platí, a co se stane, když se něco rozbije? O tom všem si povíme v novém redakčním podcastu.

Dneska už na to nejsem sám, je tu se mnou zase Honza Zajíček a přiznám se, že ho docela rád vidím. Řeknu vám, že dělat podcast sám, tak jako jsem dělal ten předchozí, není nic příjemného – koukáte na blikající panel, který moc zpětné vazby neposkytne, a nevíte, jak to bude celé působit na posluchače.

Posledně jsem tu byl sám proto, že byl zbytek redakce rozlítaný po zahraničních testech. Já jsem si jedno takové střihnul hned pár dní na to, a tak se téma pro nový podcast celkem nabízí – nahlédneme zase pod pokličku redakční práce a povíme si o tom, jak probíhá takové testování v zahraničí. Protože jakkoliv to může vypadat jako příjemná dovolená, plná ježdění po slunných destinacích, dobrého jídla a pěkného ubytování, při detailnějším pohledu zjistíte, že je to taky spousta práce, zejména když máte z testovacích jízd přivézt video.

Kromě hlavního tématu probereme i vstup MV Agusty pod křídla KTM, a proč to může znamenat pro motorkáře vesměs pozitivní věci. Bylo by totiž celkem nerozumné, aby v Rakousku udělali z MV Agusty další Husqvarnu.

Vedle toho, že si náš podcast můžete pustit přímo tady v přehrávači, najdete ho taky na Spotify, Apple podcastech a platformě Soundcloud.

Informace o redaktorovi

Dominik Valášek - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist