yamaha_demo_tour




Přemek Forejt na tandemu s Vláďou: Miluju výzvy

Šéfkuchař Přemek Forejt patří mezi naše nejlepší kuchaře a dost pravděpodobně ho znáte z populární televizní kulinářské show. Stejně jako gastronomii a dobré jídlo miluje motorky a proto je dalším hostem seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O začátcích na motorce a první mašině
  • Jaké motorky měl, jaké má a které se mu líbí
  • Proč si užívá svezení na upraveném scrambleru
  • O gastronomii a kuchařské kariéře
  • Co rád vaří a co rád jí
  • O vlastní restauraci a pojetí gastronomie

Předplatitelé si mohou pustit plnou audio verzi k rozhovoru zde:

PREMIUM

 

Šéfkuchař Přemek Forejt říká, že měl obrovský štěstí, že ho vaření chytlo, a že měl možnost vařit doma i v zahraničí pod špičkovými šéfkuchaři. Štěstí měl prý i ve chvíli, kdy ho oslovil investor a dal mu šanci otevřít restauraci a vést ji. Nyní platí za jednu z nejlepších mimopražských restaurací a staví na výjimečném pojetí gastronomie. Přemek gastronomií doslova žije a říká, že vaří rád také doma, kde rodině podstrojuje dobroty, na které mají chuť.

Když zrovna Přemek nevaří, rád sedne na motorku a vyrazí se s partou kámošů projet. Úplně na začátku podlehl supersportovní Yamaze R6, na které si vyzkoušel palbu na okruhu i ježdění v běžném provozu. S postupem času přesedlal na mašiny kategorie scrambler a netají se tím, že jeho srdeční záležitostí je značka Triumph, ovšem slabost má také pro Ducati. Přemek nyní jezdí na upraveném scrambleru, který přesně odpovídá jeho vkusu a strašně rád v jeho stupačkách vyrazí do lehčího terénu. Pro ostřejší terén má v garáži ostrou kačenu, a v rozhovoru prozradil, že už brzy v garáži ji bude dělat společnost přestavěná Ducati, na kterou se hodně těší. Jelikož nemá čas na rozdávání, jezdí většinou jen na kratší výlety, ale netají se tím, že jeho snem je delší výlet s partou kamarádů. A jelikož rád hraje hokej, je ideálním aspirantem doplnit tým motorkářů a zahrát si zápas MotoPUK.

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist