globalmoto_duben_nolan




Michal Dvořák na tandemu s Vláďou: Každej meč má dvě ostří

Další díl ze seriálu Na tandemu s Vláďou patří klukovi, který motorkám totálně propadl a dá se říct, že jim zasvětil celý svůj život. Poslechněte si bezprostřední rozhovor s Michalem Dvořákem, pro kterého jsou motorky tím největším koníčkem a zároveň denním chlebem. Kromě toho, co znamená postavit a rozjet fungl novou prodejnu motorek, se dozvíte také to, jak si vydělal na první motorku, jaké mu prošly pod rukou, nebo které doslova zbožňoval. Michal prozradí co má rád na své práci, co obnáší prodej motorek nebo jak často musí zákazníkům jejich vysněnou rozmluvit a naordinovat jinou.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • Jak Michal propadl motorkám a jak vyrazil za velkou louži vydělat prachy na mašinu
  • O cestování a zemích, které se svou ženou Denisou procestoval
  • Co obnáší postavit a otevřít novou prodejnu motorek se servisem
  • O prodeji motorek, zákaznících a jejich nejrůznějších přání
  • Co se Michalovi na moto scéně líbí a co by chtěl změnit
  • Jak se jezdilo před třiceti lety a jak to funguje dnes
 
Náš tip

Celé povídání v délce hodina dvacet ke stažení zde: dvorak.mp3

Nečekejte dneska rozhovor s celebritou, ale spíš s velkým sympaťákem, který motorky miluje a jeho koníček se mu stal prací. Michal Dvořák vypráví, jak ho motorky očarovaly, a že od první chvíle věděl, že jde všechno mimo a je na věky ztracenej. Právě proto vyrazil do Ameriky a makal tam jako šroub, aby si vyděl prachy na první japonskou mašinu. Jak to šlo dál, jak to fungovalo v divokých devadesátkách? Také na to dojde v rozhovoru řeč. Michal nakonec skončil u universálního „géesa“ a je to už hezkých pár pátků, co se plácl přes kapsu a dovezl si ho jako funglovku domu. Michal totiž strašně rád sbalí fidlátka a se svou ženou zmizí na několik týdnů pryč a daleko od lidí. Jak říká, život nomáda je krásnej.

Jak zaznělo, Michal se zásadním způsobem podílel na vzniku nového dealerství značky BMW a vypráví, co všechno otevření prodejny a servisu obnáší. Vypráví také, jací zákazníci k nim chodí a jaké motorky chtějí. Občas je prý musí trošku krotit, nebo dokonce vysněnou mašinu rozmluvit. Někdy to klapne a někdy ne, nicméně je strašně rád, že jim může nechat motorku vyzkoušet a teprve pak se rozhodnout. Myslím, že tenhle rozhovor rozhodně stojí za shlédnutí a nebo poslech téměř hodinu a půl dlouhé nesestříhané verze.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Jarda Ducháček - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist