globalmoto_duben_nolan




Matěj Sysel a Gas & Oil na tandemu s Vláďou: Někdy nápad přijde rychle a někdy to fakt bolí

Na červené sedačce se pro tento pátek uvelebil stavitel Matěj Sysel stojící za custom projektem Gas & Oil. Ve své garáži umí přetavit své představy v realitu a postavit hodně zajímavé motocykly s originální tváří a nádechem let sedmdesátých. Přestavby jsou prostě jeho život a když si poslechnete tento rozhovor, uslyšíte, že je v tom až po uši.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O lásce ke custom scéně a prvním kontaktu s jednou stopou
  • Jak se Matěj pustil do první přestavby a začal realizovat představy
  • O motocyklech, které má rád a se kterými rád pracuje
  • Jaké přestavby vyjely z jeho garáže
  • O nových a starých strojích

Když se podíváte na motocykly, které Matějovi prošly pod rukama, bude vám hned jasné, co má rád, co ho baví a co si pod pojmem motocykl představuje. Je to už pár pátků, kdy se začal věnovat přestavbám a upravil si svůj první stroj. Jelikož se jeho práce líbila, přišly první zakázky a rozjely se první projekty. Pak už se všechno rozjelo a Matěj ve své garáži Gas & Oil postavil víc než třicet přestaveb nejrůznějších stylů. Jak sám říká, nejraději vychází z motorek vyrobených v sedmdesátých letech, na které se ještě dají sehnat náhradní díly a ze kterých čiší poctivá kovařina. 

Náš tip

Celý rozhovor v MP3 stahujte zde: sysel.mp3

Matěj v rozhovoru vypráví, co má na motorkách rád, jaký je typ motorkáře a proč ho totálně očarovaly motorky vyrobené v sedmdesátých a osmdesátých letech. Myslím, že za zhlédnutí stojí jeho webové stránky, protože tam narazíte na parádní fotky s neuvěřitelnou atmosférou a videa s propracovanými záběry a střihem. Poslechněte si bezprostřední rozhovor s člověkem, který má svou práci rád a na jeho stavbách to je vidět.

Přečtěte si také:

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):
Motokatalog.cz



TOPlist