ktm_unor




Matěj Čechák na tandemu s Vláďou: Znovu vzít za plyn? Exploze štěstí a radosti!

Hostem pátečního seriálu rozhovorů Na tandemu s Vláďou je Matěj Čechák, který se po úrazu páteře opět posadil na motorku a jak sám říká, ten pocit nedokáže popsat. Maty v rozhovoru vypráví, jaká byla cesta zpátky za řídítka motorky a jak si svezení na pitbiku a supermotu užívá.

Není zapnut JavaScript. Tento text má být nahrazen přehrávačem.

O čem se mluvilo:

  • O návratu za řídítka motorky
  • Jak začal trénovat na pitbiku
  • O splnění cíle a zajetí lepšího času, než čekal
  • Jak důležité je cvičit a připravit se na motorku
  • O ostré supermotardové mašině
  • Jak jezdí okruhy a trénuje jízdu po zadním

Předplatitelé si mohou pustit plnou audio verzi k rozhovoru zde:

Matěj Maty Čechák se po úrazu vrátil za řídítka motorky a každý metr na okruhu nebo na letišti si neskutečně užívá. V rozhovoru vypráví, jak to všechno začalo a jak se poprvé posadil na motorku a začal jezdit. Bylo to v Pitlandu, kde mu parta kamarádů pomohla sednout na pitbike a tím mu splnit velký sen. Svezení ho neskutečně nakoplo a motivovalo ho na sobě makat a být fyzicky připraven, aby dokázal zajet čas, který si předsevzal. A výsledek? 23:820! Kdo se tam někdy svezl, tak teď musí Matymu složit obrovskou poklonu! Prostě je to frajer a jestli chcete vědět, co všechno zajetému parádnímu času předcházelo, poslechněte si tento rozhovor.

Dozvíte se také to, jak se rozhodl jezdit na velkém supermotu a jak si ho musel upravit, aby veškeré ovládací prvky měl na řídítkách. Jelikož je Maty velký bojovník, co si jde tvrdě za svým cílem, začal závodit a jde mu to opravdu skvěle. Kromě závodění strašně rád vyrazí na letiště, kde trénuje ježdění po zadním kole a říká, že je to strašně super pocit. Velkou radost má z cvičení, které mu pomáhá být na motorce silnější a plnit si svůj sen. Po shlédnutí rozhovoru nejspíš řeknete stejně jako já: klobouk dolů, chlape!

Informace o redaktorovi

Vláďa Novotný - (Odebírat články autora)
Honza Zajíček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist