yamaha_demo_tour




Ritmo Sereno Guzzi Ambassador

Stavitel motocyklů, Ritmo Sereno, představil v Japonsku svůj nejnovější kousek: Ambassador je speciální závodní retro-bike, jehož základy jsou samozřejmě u mašin Moto Guzzi.

Ortodoxním fanouškům staveb a tuningů motocyklů nebude jméno Ritmo Sereno neznámé a pro ty, co by se chtěli do budoucna lépe orientovat - Japonec Ritmo Sereno je velmi uznávaný stavitel motocyklů z Tokia. Jeho nejnovější stavba nese jméno Ambassador.
Moto Guzzi Ambassador je jasným café-racerem v tom pravém slova smyslu. Základem stavby je nový kolíbkový rám od firmy Razzle-Dazzle, kompletně přepracovaná maska, nově tvarovaná nádrž a silně modifikovaná záď motocyklu. Prostor pro světlomet zabralo závodní číslo, které je i u dvojice postraních zadních tlumičů. Otázkou zůstává, zda je číslice 46 náhodně vybraná nebo nám snad stavitel Ritmo Sereno chtěl naznačit, komu fandí v MotoGP?
Pod motocyklem je nový kýl, který chrání výfukové svody. Ty přecházejí do dvojice postranních koncovek s laděnými tlumiči, ze kterých se po nastartování line krásný, bublavý, dvouválcový zvuk. Na krovce za sedlem jsou ručně napsaná jména všech, kteří se podíleli na tvorbě tohoto krasavce.

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (18x):
Motokatalog.cz



TOPlist