globalmoto_kveten




North East Custom - Suzuki DR 600 Scrambler

Když už chcete týrat místní polňačky, tak to dělejte alespoň na stylové mašině. Mrkněte se na práci dvou bratrů, kteří se mimo jiné pyšní titulem ze soutěže o nejlepšího scramblera.

Co dělat, když chcete našlapaný custom-bike, ale nemáte mnoho peněz k dispozici? Zkuste se inspirovat v modelu Suzuki DR 600 Scrambler, který poskládali kluci z firmičky North East Custom.
Dva mladí bráchové, Diego a Richard Coppiellovi z Itálie, si dali za cíl postavit nějaký zajímavý bike z kategorie Scrambler. Jejich první kroky vedly ke klasickým mašinám z Anglie, jako jsou Triumphy nebo Royal Enfieldy, ale poměrně rychle zjistili, že tyto motorky jsou krapet mimo jejich finanční možnosti. V jejich původním rozpočtu stálo, že nákupní cena motorky, kterou budou pak předělávat, nesmí překročit hranici 1 000 eur. Po prohledání pár bazarů zjistili, že musí zamířit směrem k japonským strojům, jako je například Suzuki DR600.
Nakonec se rozhodli pro posledně jmenovaný motocykl a začali s přestavbou. Cílem bylo spojit kategorie Scrambler a Bobber, což se jim bezesporu povedlo. Nádrž pochází z modelu Suzuki GT 380, pod kterou pracuje jednoválcový motor o objemu 589 ccm. Při pohledu na fotky je všem jasné, že na motocyklu bratři nechali mnoho hodin práce.
Mimochodem, když North East Custom ladil v podobném duchu Hondu Dominator, jejich práce byla velmi dobře oceněna. Bratři Coppiellové totiž vyhráli v soutěži o nejlepší scrambler v rámci renomovaného motocyklového srazu "26th Biker Fest".

Informace o redaktorovi

Roman Daněk - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (15x):
Motokatalog.cz



TOPlist