globalmoto_duben_nolan




Nová prodejna Motopoint v Praze

Minulý týden byla v Praze slavnostně otevřena pilotní prodejna společnosti Motopoint, dodavatele náhradních dílů a příslušenství na motorky. Všechen sortiment Motopointu zde najdete pěkně pohromadě. Co všechno si pro vás Motopoint do svého obchodu připravil? Pojďme se podívat!

Kapitoly článku

Nová prodejna společnosti Motopoint se nachází na adrese Zakrytá 2, Praha 4. Ačkoliv je název ulice docela přiléhavý a na mapě by se prodejna mohla zdát trochu zastrčená, opak je pravdou. Cestu najdete snadno, nachází se u Jižní spojky, ze které sjedete na Spořilov, vydáte se dolů doleva ulicemi Severní a Sliačská, Spojku podjedete a hned za mostem se vydáte doprava do Zakryté. Tam už na vás bude z dálky mrkat velký poutač, který se nad prodejnou tyčí. Zepředu nás vítají vrata servisu, ze strany je však přístup do prodejny, před kterou je na dvoře velké parkoviště. Auto i motorku v pohodě zaparkujeme a hurá do obchodu.
Celá prodejna je laděna do oranžových tónů. Už ve vstupní hale napovídá vitrína s výběrem sortimentu Motopoint, co asi můžeme čekat v prodejně, do které se dostaneme z haly vpravo, když mineme závodní 125ku FGR a expediční New Pionýr Jardy Šímy, které se slavnostního otevření účastnily. V prostorné prodejně pak čeká její větší sourozenec Midalu, který je jednak ozdobou zahajovací akce, jednak některé jeho komponenty (řidítka, řetěz,...) dodal přímo Motopoint. Tým Luboše Felgra samozřejmě nemůže na otvíračce chybět a sám pan Felgr dokonce prodejnu pokřtil výfukovými plyny z nastartovaného Midalu. Důstojným a slušivým parťákem bílého šestiválce je potom závodní motorka Michala "Indiho" Dokoupila, který, ač po těžkém zranění páteře a kotníku, v dobré náladě na otvírání prodejny dorazil také.
Prodejna rozdělena na silniční a off-road sekci. Hned po vstupu tak v pravé přední části najdete třeba kompletní sortiment enduro značky UFO - tedy přilby, boty, dresy, kalhoty a další vybavení do terénu. Do stejné kategorie také patří řidítka Easton. Na výběr zde také máte z různých druhů oblíbených enduro plášťů Mitas
V levé zadní části prodejny naopak převažují komponenty a příslušenství na silniční motorky. Najdeme tu především kompletní řadu olejů Bel-Ray, brzdný sortiment značek CL Brakes a Goldfren nebo japonské řetězy EK. Nechybí pláště Continental, laďáky MIVV či doplňky značky Proobikes. Motocyklové oblečení Germas je doplněno botami zn. Rainers či přilbami Lazer a cestovatelé ocení jistě i sortiment kufrů a batohů Givi. Za pultem pak najdete běžný dorbnější sortiment (filtry, svíčky apod.)
Vzadu za prodejnou je potom dílna expres-servisu, který je vybaven pro všechny běžné, ale i složitější opravy, které budete potřebovat rychle vyřešit. A zatímco budou mechanici třeba bleskově přezouvat vaše píchlá kola, vy si můžete posedět v odpočinkové místnosti, která je situována vlevo od vstupní haly. V místnosti najdete kromě pohodlného křesla i televizi, DVD a počítač s internetem, aby vám expres oprava rychle uběhla.
Prodejna Motopoint, Zakrytá 2, Praha 4 je otevřena od pondělí do pátku 10-18 h., v sobotu 9-12 h.

Informace o redaktorovi

Jan Krajíček - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):
Související firma
  • Motopoint - Motonet

    Náhradní díly on-line rychle, spolehlivě a levně. Dodáváme na sportovní i cestovní silniční motocykly, pro motokros a enduro moto, ATV a čtyřkolky. Sortiment obsahuje výrobky pro běžné použití i pro racing. Naleznete u nás produkty značek Bel-Ray, BS Battery, All Balls, Motion Stuff, Athena, K-tech,...




TOPlist