yamaha_demo_tour




Motoshop Kabourek nabízí Ténéré 700 ve 4 zvýhodněných variantách

Je to teprve rok a čtvrt ode dne, kdy se v Písku předávala první Ténéré 700 zákazníkovi. Od té doby přejelo práh prodejny dalších bezmála 60 nových Ténérék. V čem tkví takový úspěch? Yamaze se prostě povedl super základ. Jednoduchá motorka postavená z osvědčených komponentů připravená vás dovézt kamkoliv.

O úspěchu svědčí i rychlost se kterou se na trhu objevilo obrovské množství příslušenství. Svou Ténéré si můžete doladit podle svého vkusu a určení.

Motoshop Kabourek pro vás připravil několik balíčků:

Ténéré 700 Monster Energy

Závody inspirovaná Ténérka s ikonickým logem hlavního partnera všech fabrických závodních teamů Yamaha. Od motoGP přes motokros až po Dakar. Modrá kola, černé plasty a Monster energy k Yamaze zkrátka patří. Design je podtržen černou vanou pod motorem. Sportovní odkaz drží luxusní černá koncovka Akrapovič, která vám ušetří 2,3 kg váhy a přidá 2 koně výkonu. Ténéré 700 Monster můžete mít za zvýhodněnou cenu 259 990 Kč vč. DPH.

Ténéré 700 Design

Trávíte hodiny prohlížením si motorky? Rádi se odlišujete? Pak vás nadchne varianta, kterou v Písku připravili společně s francouzskou firmou Kutvek. Ti patří ke špičce mezi výrobci polepů na motorku. Jejich polep vozí i Adrien van Beveren na své dakarské Yamaze. Za 254 990 Kč vč. DPH můžete mít Ténéré 700 v jakýchkoliv barvách a designu si jen vzpomenete!

Ténéré 700 Tour

Pokud máte srdce tuláka, jistě je vám teď těžko. Musíme ale koukat do budoucna a těšit se na lepší zítřky. Ténéré s balíčkem tour je vybavena 74 litry úložného prostoru. Originální kufry Yamaha ovládáte klíčkem od motorky, což je hrozně fajn detail. Zespodu je motorka chráněna vanou ze 4 mm hliníkového plechu. Zboku pak masivní trubkový rám. Nějaký ten menší pád k offroadu patří a vás nemůže zastavit. Plastový kryt chladiče je tady nahrazen kovovou mřížkou. Cena včetně příslušenství je 289 990 Kč. Buďte připraveni vyrazit!

Ténéré 700R

Je vám to stále málo? OK! Jedna opravdová libůstka na konec. Pokud to s offroadem myslíte vážně a nespokojíte se jen tak s něčím, sáhněte po Ténéré 700R. Za 304 990 Kč vč. DPH dostanete Ténéré na podvozku Öhlins. Zadní tlumič nese označení STX 46. Buďte si jistí, že tento tlumič spolkne vše od malých nerovností až po velké rázy, ale zároveň nabízí vysokou stabilitu při rychlé jízdě. Předpětí pružiny snadno nastavíte díky externímu hydraulickému ovládání. O vyrovnávání tlaku se stará plynový piggyback. Přední tlumiče dostanou nové cartridge NIX30 Adventure. Jedna vidle se pak stará o kompresi a druhá o útlum. Přední tlumiče se skládají podle váhy jezdce, na výběr je ze 4 tvrdostí pružin. Ténéré s podvozkem na takto vysoké úrovni a přizpůsobeným vaší váze vám otevře úplně nové obzory!

Vzhledem k tomu, že je aktuálně prodej přerušen, můžete vybírat v internetovém obchodě www.kbrk.cz a motorku si nechat přivézt domů. Pokud ji budete chtít vidět, lze v Písku domluvit individuální prohlídku na tel.: 602 474 457.

Informace o redaktorovi

PR článek - (Odebírat články autora)

Motokatalog.cz
Související firma



TOPlist