globalmoto_duben_nolan




Lenka & Jawa

Dívka měsíce PROSINEC.


Lenka Kopalová


  • Věk: 21 let
  • Míry: 94 / 63 / 92
  • Místo: Praha
  • Povolání: studentka
  • Osobní web: zde



  • Fotogalerie

    1. 2. 3.
    4. 5. 6. 7.
    8. 9. 10.
    11. 12. 13.

    Upozornění:
    Je zakázáno kopírovat či jinak rozšiřovat fotografie, které jsou uvedené v naší galerii bez našeho souhlasu. Děkujeme za pochopení.


    Krátký rozhovor

    Jak jsi se dostala k ploché dráze?
    V roce 1999 jsem se seznámila s plochodrážním jezdcem Mathiasem Schultzem, který se u nás v hotelu ubytoval. Vyprávěl mi o Speedway, inspirovalo mě to, a tak jsem to zkusila. Začátkem sezóny probíhal ve Slaném nábor začínajících jezdců, a tak jsem se přihlásila. Přijali mě a od té doby jezdím ukázky pro AK Slaný. Jsem jediná dívka u ploché dráhy v republice. Nejlepší chvíle a úspěchy na motorce?
    Úspěch je pro mě tím, že jsem vůbec sedla na plochodrážní stroj, a že jsem jediná dívka v ČR. Nejkrásnější chvílí je, když vám tleská tribuna fanoušků. Jezdím na plochodrážním stadionu ve Slaném.

    Může se člověk v Čechách uživit jako jezdec?
    Může, když bude mít dvě práce a bude Speedway brát jako drahý koníček. Co si myslíš o české plochodrážní scéně?
    Plochá dráha je v Čechách tradiční sport, ale vzhledem k tomu, že chodí podstatně méně nadšenců, než bylo v 60. letech, stává se zastíněným adrenalinovým sportem. Co by se mělo na ploché dráze změnit?
    Ze závodů by se měla udělat především show, jak pro diváky, tak i pro jezdce. Více muziky a oživení, podobně jako v sousedním Německu.

    Informace o redaktorovi

    Jiří Jevický - (Odebírat články autora)




    TOPlist