husqvarna_svartpilen_801_2




Hledáme dívky měsíce!

Určitě znáte nějakou holku, která se ráda fotí. Myslíte si, že by se mohla stát hvězdou fotoseriálu Dívka měsíce? Pokud ano, přepošlete jí tuhle zprávu. Právě totiž vyhlašujeme konkurs na modelky pro rok 2016. Podmínky jsou jednoduché - stačí poslat pár svých fotek do redakce.

Pokud patříte k pravidelným čtenářům či čtenářkám tohoto webu, nejspíš jste zaznamenali že tu máme také sekci Dívka měsíce. V ní se nepravidelně objevují galerie pěkných motorek s ještě krásnějšími slečnami. Některé fotky pořizujeme na výstavách, kde se to profesionálními modelkami jen heží, jindy fotíme s dívkami, které mají modeling jenom jako hobby.

Jestli víte o někom, kdo by chtěl zapózovat s motorkou před objektivem našeho fotografa Jirky, nebo se na to (milé čtenářky) samy cítíte, ozvěte se na email jevicky@motorkari.cz. Jako referenci prosím pošlete alespoň tři fotky celé postavy a jeden portrét. Pro jistotu připomínáme, že potřebujeme reálné obrázky z nedávné minulosti - ne z oslavy druhých narozenin, a pokud možno bez retuše.

Pro vaší představu o spolupráci s námi; focení probíhá v Praze a přilehlém okolí, zabere vám zhruba pár hodin času, a do jaké míry je modelka na fotkách odhalena, záleží jen na jejím rozhodnutí. Nebude chybět také odpovídající finanční ohodnocení. Pro lepší představu o kvalitě práce našeho fotografa se můžete podívat v některé z hotových galerií. Tak neváhejte a napište!

Informace o redaktorovi

Petr Poduška - (Odebírat články autora)
Jiří Jevický - (Odebírat články autora)




TOPlist