yamaha_demo_tour




Motohouse katalog motorek a čtyřkolek 2018

Jistě jste postřehli, že titulka letošního katalogu Motohouse je jiná. Ano, my totiž slavíme. Ta dvě X v jejím středu neznamenají nic jiného než dvacítku a ta zase počet let, po která tato publikace vychází.

Dvě desítky let to už je, kdy se partička kolem našeho pana vydavatele v hospodě u piva usnesla, že v té době jediný katalog na českém trhu stojí za prd a že to dokáže sepsat a udělat líp. Nekecali tenkrát, dokázali to. První ročník měl 132 stran, na nich nějakých 300 motorek, a jelikož Tomáš Novák tou dobou vydával taky věhlasný Penthouse, volba názvu nebyla zas tak složitá.

Mluvit o tom, jak se za těch dvacet let změnil motorkový trh, nemá smysl, to každý z nás vnímá. Budeme trochu sobecky mluvit o nás, o tom, jak se měnil právě katalog Motohouse. Nebylo to totiž málo myšlenek, energie a práce – každý rok ho trochu posunout, vylepšit a nabídnout vám čtenářům všechny ty obrázky a informace co nejlépe.

A tady je tedy letošní výsledek. Opět navýšení obsahu, opět větší počet stran, větší fotky, komplexnější informace v tabulkách. Oproti loňsku jsme též přidali, podle ohlasů pozitivně přijatou, srandičku s písničkama i do kategorie Heritage. Chceme, abyste se bavili, a jsme moc rádi, že vycházíme ještě před časem vánočních svátků, kdy má na nejvíce času na čtení a listování snad každý z nás…

Nová sezona 2018 se blíží, tak ji otevřete s Motohouse Katalogem motorek – a uvidíte, že bude povedená.

Motohouse katalog motorek a čtyřkolek 2018

…v prodeji od pátku 15. 12. 2017
Cena: 159 Kč (na Slovensku 5,80 €)

nebo již brzy v aplikaci, kterou najdete na App Store nebo na Google Play.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (6x):



TOPlist