globalmoto_kveten




Motohouse 1-2/2014

VRÁTIT SE ZPĚT KE ČLÁNKU

Vložení komentáře

Pokud chcete vložit komentář, tak se registrujte a přihlaste.
Komentáře
machal26 (4) napsal 25.12.2013 v 18:44+3

i kdybyste to psali panu seikomentosovi po desate, stejne si bude mumlat to svoje.je to marny jeto marny je to marny
JINAK DIKY ZA SUPER CASAK. MAM PREDPLATNE NA DALSI 2 ROKY. JUHUU

mike3hylo (262) napsal 23.12.2013 v 21:46-2+6

Seikos seš fakt natvrdlej Minule ti to sem Karas psal, že na Anglii nemaj práva a ty to okomentuješ tím, že si to můžou strčit do zadele a už si to nikdy nekoupíš. O měsíc později udiveně píšeš že chybí Anglie a že tohle teda né a už si to nikdy nekoupíš. Ty musíš být člověk trpící opracdu velkým komplexem, jinak si tvoje počínání nedovedu vysvětlit. A za měsíc... nech mě hádat. Koupíš si MH elektronicky a udiveně zjistíš, že chybí článek z Anglie...

KarasMH (24) napsal 23.12.2013 v 12:54-2+4

to Seikos

Pokud tedy máme mluvit přesně. Neodpovídám ti na stejnou věc podruhé, ale již potřetí. V elektronické podobě MH není nic cenzurováno, jde jen o to, že na elektronické užití materiálů anglické redakce Bike nemáme on-line licenci.
Nejedná se navíc "o články" - ale vždy jen o jeden článek, jmenovitě v posledních číslech o 6 stran. A ještě k tomu avizu. Pokud čtenář časopis nezná, bude před koupí zřejmě prohlížet náhledy, kde je velkou žlutou přelepkou avizováno, že tato stránka v časopise chybí, pokud časopis již zná, má před každou koupí na úvodní straně napsáno, že neobsahuje licenční materiál.

Každopádně, hodně nás to mrzí. Opravdu hodně. Proto se Ti omlouvám a zvu tě na výstavě v Brně k nám na stánek na kompenzici Myslím že bude fajn pokecat Díky moc,

seikos (975) napsal 23.12.2013 v 12:36-2+1

VelkejChytrak: sorry, ale ja fakt nevenuju cas studiu nahledu vsech stranek casopisu, abych zjistil jestli tam neni nejaky flek o rozliseni 150x50px, na kterem je neco necitelne napsano.
Navic predem netusim, ktere clanky jsou prevzaty z casopisu Bike. To je cisty alibismus, kterym byste se mohli asi podle tebe ohanet i kdyby vam tam chybela polovina casopisu.

Uz si to nikdy nekoupim. Howgh

seikos (975) napsal 23.12.2013 v 12:28-2+1

Říkejte si tomu jak chcete. Ale já opět utratil 59 korun a kus časáku tam chybí.

A vážení co mě kritizujete. Sorry že jsem asi jedinej co nemá strach říct co mám na jazyku. To není jen o mě, ale o všech lidech co utratí peníze a za své peníze nedostanou to co je psáno.
Jo, stačilo dát do článku, že tam kus časáku z jakýchsi důvodů chybí. Neřekl bych ani slovo. Ale když se to člověk dozví až po tom co časák zaplatí, stáhne a začne číst, tak potom nazývejme věci pravými jmény. Já tomu říkám podvod.

Snuff: nechápu co na tom nechápeš. Už jsem to samé kritizoval ve vydání 10/2013, kde zase neuveřejnili test pneumatik. Mě přijde zcela korektní dostat za své peníze co je anoncováno. A to není žádné písmo svaté.

Snuff (33) napsal 23.12.2013 v 11:45-2+5

To Seikos:

člověče, chtěl bych mít ve všem jasno jako ty.
Pod každým druhým článkem čtu tvoje názory, na který máš pochopitelně právo, ovšem ty je považuješ za písmo svaté a tlačíš je všem.

Chápu, že člověk, kterej v sedle mašiny stráví dost času začne mít časem pocit, že už všechno zažil, ale zrovna tak jsou i tací, co většinu času mlčí, nemají tendenci všem ukazovat, jak všechno vědí a přitom toho mají najeto možná 10x víc jak Ty.

Tím netvrdím, že zrovna já jsem odborník, jen na tebe už začínám být alergický.

VelkejChytrák (21) napsal 23.12.2013 v 11:08-1+5

Seikos, tenhle tvůj periodickej výkřik svědčí o něčem jinym než o tom, že by Motohouse něco opomenul nebo dokonce snad dělal nepoctivě.
Šít boudu na zákazníky si nemůže dovolit nikdo, kdo do svý práce dává svůj obličej a jméno a reálně se mu stává, že svý zákazníky potkává tváří v tvář. To je totiž něco jinýho než komentovat schovanej za anonymnim nickem.
Pro pořádek tedy, když ho máš tak rád:
Nejedná se o články, ale o jeden článek.
Upozornění, že on-line verze se rozsahem liší od verze tištěný tam skutečně je, hned ve druhý větě. A to jak na floowie, tak na publeru. Zní to takhle:
"Časopis o motorkách a lidech kolem nich. Upozorňujeme čtenáře, že z licenčních důvodů nemohou být v on-line verzi články převzaté z anglického magazínu Bike."
Podle mě stručný, jasný, nepřehlídnutelný.
Kromě toho ještě před zaplacenim vidíš náhledy dvoustran časopisu, kde je na tom jednom vynechanym článku velkej červenej nápis s vysvětlenim, že tenhle článek v elektronický verzi není. Jak by sis to teda představoval, aby sis toho i ty všimnul?
A nakonec - uvedenej článek není cenzurovanej, jak uvádíš, ale pouze vynechanej. Než se začneme ohánět cizíma slovama, je dobrý podívat se do slovníku.
Jirka

mike3hylo (262) napsal 23.12.2013 v 10:51

O jaký články ?

seikos (975) napsal 23.12.2013 v 08:39-6+1

Opět by se prosím slušelo sdělit, že online verze je cenzurovaná o některé články. Fakt to k#rva nedá tolik práce to napsat. S takovýmto přístupem si ten časák v online verzi strčte do zadele.
I když chápu, že toto napsat, tak si to online nikdo nekoupí. To je lepší udělat na platící zákazníky podvod, že?




TOPlist