globalmoto_kveten




Úplně nový EASYRIDERS

Motocyklový časopis má od letošního roku jinou podobu, než na co byli čtenáři doposud zvyklí, oficiální představení vydavatelé naplánovali na Brněnském Motosalonu a tam sklidili kladný ohlas. Z tištěných médií nabídl Easyriders nový formát a svěží oživení.

Větší formát časopisu je velice příjemný do ruky, zvětšené písmo je dobře čitelné i pro ty co ke čtení potřebují brýle. Redakce v tomto čísle prezentuje, že obsah je zpracovaný čistě v tuzemské redakci, poprvé po patnáctileté historii bez Amerických podkladů, tudíž se jedná o práci tuzemské redakce a externích dopisovatelů.

Titulku si nespletete s žádným z jiných časopisů na trhu, ta vypadá jak z kultovního bijáku Sin City. Jediným nadpisem na titulce je logo Easyriders a u něho malým písmem 50. Tento tajemný minimalismus předesílá padesátileté výročí časopisu a dost se odlišuje od dosavadních vydání.
Možná dobrej tip na to si tento časopis objednat, a zpříjemnit si tuhle mizernou dobu s virusama, na stránkách prezentují dopravu zdarma ke každé objednávce, která bude obsahovat nový časopis.

Easyriders byl vždycky luxusním časopisem, především pro harleyáře a vyznavače chopper stylu a už je to patnáct let, co vychází v češtině. Doménou jsou přestavby motocyklů, což vlastně zajímá snad každého motorkáře, nejen chopráky. Časopis je jakousi galerií uprav a motocyklů a custombuildingu.

Z obsahu aktuálního čísla:

  • Přestavba V-Rod ve speed Bagger od ByBob z Kolína
  • Démon - Custom bike z Moravy jezdce a zběratele customů Alliho Asama Hashmy
  • Skejťáci na Harleyích - Martin Jurášek
  • FXDR - Tuning z díly od Ricks, kteří poladili vše nevzhledné k dokonalosti
  • Český EasyRider - Káďa Kadřábek o přestavbě jeho motocyklu snů a Jeho životním poslání MDA Ride
  • Luxusní stavba se starým motorem Indian
  • A test Harley-Davidson Street Glide Special

Tenhle kultovní plátek je pro motorkáře již 50 let, to jsou zatraceně kulaté narozeniny.
Takže objednejte si ho, otevřete Jacka a zapalte si doutník.

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist