globalmoto_duben_nolan




Drž stopu 5-6/2021

Třetí letošní vydání časopisu Drž stopu zaměřeného na bezpečnou jízdu a ovládání stroje je na světě. Kvůli neustále rostoucímu zájmu je vydání květen/červen poprvé také ve volném prodeji – dosud byl časopis pouze pro předplatitele a v řízené distribuci. Od tohoto týdne je tedy k dostání v trafikách a na čerpacích stanicích po celé České republice.

A na co se můžete těšit?

Přinášíme obsáhlý manuál na výběr té správné helmy. Hodit se bude hlavně začátečníkům, ale i pokročilí se dozvědí něco nového.

Rozhovor vydání – milovník rychlosti na přírodních tratích Kamil Holán vypráví o strachu, o smrti a o štěstí, jaké během závodů zažívá. A taky se svěří, jak ovládnout motorku v tak velké rychlosti.

K rozhovoru s Kamilem přinášíme reportáž z jednoho z posledních závodů TT na ostrově Man před koronavirem, kde Kamil také závodil. Víte, jaká jsou největší úskalí této nejdelší trati na světě?

Náš testovací jezdec Jarda Šíma si vzal do parády dva nové modely, které budou pro mnohé motorkáře velice atraktivní. Víte proč a víte, o jaké motorky jde?

Podíváme se do dílny, kde se stavějí baggery – to jsou ty motorky s obrovským předním kolem, spoustou světýlek a hlasitou muzikou. Co musíte udělat, abyste ji také měli doma?

V pravidelných rubrikách představíme osobnost s láskou k motocyklům, dívku za řídítky, která ročně najezdí tisíce kilometrů nebo žebříček TOP motozávodnic z celého světa.

Věříme, že časopis Drž stopu je u čtenářů stejně oblíbený jako u konkurence, která z něho čerpá inspiraci.

Zájemci o předplatné najdou časopis na odkazu send. cz, v elektronické podobě na alza.cz a nově také v trafice nebo na benzince ve svém okolí – seznam míst na drzstopu.cz.

Informace o redaktorovi

TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist