yamaha_demo_tour




Motorbike 9/2017

Rána už jsou sice trochu chladnější, ale letošní sezóna ještě zdaleka nekončí – jedeme dál. A na čem tentokrát? Vyzkoušeli jsme stálici superbikového nebe BMW S1000RR, novinku KTM 1090 Adventure, vylepšenou Yamahu MT-09, radikální Triumph Bonneville Bobber, Husqvarnu 701 Enduro, Montesu 4Ride, skútřík Piaggio Medley 125 a tentokrát i dvě čtyřkolky – sportovní SMC 850 Sport a dětskou SMC Snake 100. A k tomu pro vás máme samozřejmě spoustu informací ze světa techniky, sportu, motorkářských akcí atd.

Testy

BMW S1000RR
Pajinex dal svému testu název Supersonic. Není se čemu divit, tahle motorka má mezi současnými superbiky své místo jisté a není to místo někde na chvostě. Nadšení z ní prostě neuvadá – a je celkem jedno, že tu s námi už nějaký ten pátek je.

KTM 1090 Adventure & R
Po nepříliš výrazném Advíku 1050 pro letošek KáTéeMka svou střední kubaturu výrazně inovovala. A je to jiný svět, tuhle motorku už musí brát konkurence vážně. Dilema je v jejím případě snad jen jedno – jestli si pořídit základní verzi nebo R...

Yamaha MT-09
Existují samozřejmě silnější naked biky, než je MT-09. I rychlejší. Co se ale týká zábavy, má tahle mašina pramalou konkurenci. Jednoduše řečeno je Ostrá jako samurajův meč.

Triumph Bonneville Bobber
Triumph si svou klasickou řadu doslova hýčká. Pro letošek ji tedy samozřejmě opět vylepšil, ale nezůstalo jen u vylepšování, pustil se i na tenký led radikálních strojů. A po svezení na jeho Bobberu musíme konstatovat, že dobře udělal – tohle není žádný propadák!

Husqvarna 701 Enduro
Vylepšovalo se i u Husqvarny. 701 Enduro teď nejen skvěle vypadá, ale velmi dobře i funguje. Jistě, pár pih na kráse by se našlo, ale jinak je to opravdu Holka pro všechno.

Montesa 4Ride
Offroad je kategorií v současnosti velmi populární. Ovšem žádný učený z nebe nespadl, a aby se z vás stal král terénu, je potřeba na něčem začít a naučit se. Třeba na Samolezu Montesa 4Ride.

Piaggio Medley 125 IGET ABS
Úsporný, elegantní, lehký – to jsou požadavky, které by měl splňovat každý městský skútr. Jak obstála z tohoto pohledu „Madla“ (jak jsme v redakci Piaggio Medley překřtili) se dozvíte v testu.

SMC 850 Sport v-Twin EPS a SMC Snake 100
Ultimativní sportka a něco pro juniory, tak by se daly jednou větou shrnout dva testy čtyřkolek, které jsme pro vás do Motorbike č.9 připravili. Prostě jezdí celá rodina.

Sekce testů máme za sebou, ovšem Motorbike není jen o testech. V aktuálním čísle se tedy ještě například dozvíte, jaký byl letošní ročník Honda Festu, jak nám to jde v seriálu okruhových závodů s Dafitem, v Techmánii najdete článek o tlumení a jako vždy nechybí ani aktuality, toolbox, redakční testy motoproduktů, soutěže atd.

Sport

Pokud vás zajímá zákulisí MotoGP, WSBK, MXGP a světové speedwaye, jistě vás potěší naše autentické reportáže z těchto seriálů. K tomu jsme doplnili i exkluzivní rozhovor s Livií Lancelot, přední dámou světového ženského motokrosu a neméně exkluzivní report z německého svátku dragsterů, čili z Nitrolympx 2017 v Hockenheimu.

A nekašleme ani na české podniky, takže pro vás máme report jak z ČTT a IRRC v Hořicích, tak třeba i z Classic motocrossu a OffRoad Maratonu.
Jak vidíte, rozhodně jsme se neflákali, makáme jak o život – a doufáme, že se vám budou výsledky naší práce líbit!

Motorbike 9/ 2017 vychází ve středu 6. září 2017.

Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické podobě a to na:
https://www.alza.cz/ nebo http://www.floowie.com

Tištěné předplatné je možné objednat prostřednictvím e-mailu: predplatne@motorbike-czech.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.
Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/motorbike.cz.
Najdete nás i na Instagramu - @motorbikemagazin
Cena: 89,- Kč

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist