globalmoto_duben_nolan




Motorbike 5/2016

Testy novinek, od Ducati Multistrada 1200 Enduro přes Victory Vegas 8-Ball až po enduro modely TM Racing 2016, sport, technika...ano, opět je tu nový Motorbike a jak věříme, opět si v něm každý najde to své.

Testy

Ducati Multistrada 1200 Enduro
Vloni přišla značka BMW se svým „Multistrada Killerem“ S1000XR, letos vrací naopak Ducati úder v podobě své Multistrady 1200 Enduro. Je vážným konkurentem pro adventure modely nejen bavorského výrobce? Dozvíte se v článku s názvem „Vábení Dakaru“.

Honda CB500X MY 2016
Máte sotva oschlý řidičák, zkušeností málo a chcete motorku, která vás nevyhodí ze sedla při první příležitosti. A která se jen tak nerozsype. Čili něco, jako je právě tahle „Půllitrovka“, která ovšem dokáže překvapit i ostřílené ridery.

BMW F 800 GS Triple Black
Cestovní enduro nemusí mít nutně jen stohlavé stádo koní a objem převyšující litr. Což dokazuje právě tohle osmikilo od BMW. Možná je trochu ve stínu svého silnějšího bratra, ale neprávem – protože s touhle motorkou se můžete pustit doslova kamkoliv. A navíc za málo.

CF Moto 650 NK
V minulém vydání Motorbike jsme vyzkoušeli novinku na našem trhu, cestovní stroj CF Moto 650 TK. A tentokrát jsme sáhli po jeho sourozenci, naked biku 650 NK. Jak obstojí v současné tvrdé konkurenci nahých šestistovek, kterých je v nabídce spousta? Povedlo se čínské značce „Napoprvé a hned to nejlepší?“. Odpovíme vám v testu.

Victory Vegas 8-Ball
Ne každý obří americký vidlicový dvouválec musí nést značku Harley-Davidson. A ne každý musí být jeho kopií. Victory Vegas 8-Ball jde svou cestou – je H-D podobný, ale zdaleka ne stejný. V čem je jiný? Na to jsme se snažili najít odpověď, kterou najdete v článku „Viva Las Vegas“.

Honda Integra MY 2016
Když se před lety objevila Integra poprvé, vysloužila si přízviska typu ryborak, kočkopes atd. Ovšem prodejní čísla dokazují, že rozhodně nebyla špatným počinem. A protože Honda si své úspěšné modely hýčká, dostala Integra letos pár dalších vylepšení. Ve Španělsku jsme vyzkoušeli, zda jde opravdu o tak „Luxusní záležitost“, jak nám výrobce tvrdí.

TM Racing enduro 2T MY 2016
Značka TM Racing není u naší veřejnosti tak známá, jako třeba její rakouská konkurence. A je to škoda, protože tahle „Modrobílá síla“ funguje velmi dobře, jak jsme se přesvědčili počátkem dubna při testování v Jizerkách.

Benelli BN 251
Benelli si většina z nás spojuje s brutálními naked biky TNT. Ale značka myslí i na teenagery – vloni jsme testovali třístovku, letos jsme vyzkoušeli dvěstěpadesátku. Ne, nejde o identické stroje, které se odlišují pouze motorem...jak zjistíte z článku „červená Karkulka“.

Linhai M550 EFI 4x4

V kategorii objemu kolem půllitru se vede v čtyřkolkářském světě poměrně lítý boj – snad každá značka nějakou čtyřkolku s tímto objemem vyrábí. Prosadit se tedy není nijak snadné, a proto pro nás byl Linhai M550 EFI 4x4 docela slušným „Překvapením“.

To bychom měli tedy testy...slušná nálož, co? Ale ještě nekončíme, v techmánii jsme vyzkoušeli novinkovou helmu Touratech Aventuro Mod a závodník Miloš Čihák vám vysvětlí, jak vylepšit brzdy, v Motorbike č.5 najdete i pokračování seriálu „Jak na věc“, čili školu jízdy v terénu pro naprosté amatéry a report ze zahájení sezóny s Stratos Auto.

Samozřejmě jsme se jako vždy důkladně věnovali i sportu, naši redaktoři pro vás připravili žhavé informace jak z MotoGP a WSBK, tak i z MXGP a speedway. A nezapomínáme ani na naše domácí seriály, takže jsme se byli podívat jak na roadracingové Jarní ceně Brna a OffROAD Maratonu, tak na KTM ECC a nechyběli jsme ani u prvního letošního závodu klasického motokrosu. A nenechali si ujít ani tradiční peklo Drapák Rodea.

K tomu aktuality, soutěž (tradičně o super cenu, tentokrát je ve hře helma LS2 Pioneer Trigger), toolbox, testy výstroje a „výzbroje“ atd. atd. Prostě jsme si dali opět záležet, aby se vám Motorbike líbil – a věříme, že se líbit bude.

Motorbike č. 5 2016 vychází ve středu 4. května 2016.
Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické formě na https://www.alza.cz/media/motorbike-d2171674.htm?o=2 a na http://www.floowie.com/cs/zobrazeni/motorbike-02-2016.

Tištěné předplatné je možné objednat prostřednictvím e-mailu: predplatne@motorbike-czech.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.

Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/motorbike.cz

Cena: 89,- Kč

http://www.motorbike-czech.cz/homepage/motorbike-kveten-2016/

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist