husqvarna_svartpilen_801_2




Motorbike 1/2 2017

1262 koní – i tak by mohl znít název hlavního testu v prvním Motorbike letošního roku. Postavili jsme totiž proti sobě osm současných nabušených naked biků a zkusili zjistit, který z nich je nejlepší. Ale Motorbike 1/2 2017 není jen o nich, samozřejmě si přijdou na své i ti, které nechává tahle kategorie chladnými. Ostatně, mrkněte sami, co všechno jsme pro vás připravili.

Testy

Aprilia Tuono V4 1100 RR vs BMW S1000R vs Ducati Monster 1200R vs Kawasaki Z1000 vs KTM 1290 Super Duke R S.E. vs Suzuki GSX-S 1000 vs Triumph Speed Triple R vs Yamaha MT-10
Realizovat v českých podmínkách velký srovnávací test je celkem výzva – proto se většinou setkáte spíš s testy převzatými ze zahraničních časopisů. My jsme ovšem tuto výzvu přijali a tak si můžete v aktuálním Motorbike přečíst srovnávák současných velkých naháčů, které otestovali naši testrideři. Pět jezdců vyzkoušelo osm motorek a výsledkem je článek s názvem Predátoři, ze kterého se dozvíte, co se nám na kterém stroji líbilo, z čeho jsme byli nadšení anebo co nás naopak štvalo.

Harley-Davidson Slim S
Jestli se vám líbí customy, určitě vás zaujme test Harley-Davidson Slim S. Tohle je totiž custom s velkým C – nekompromisní, strohý, s mohutným v-twinem o objemu 1801ccm. Jaký je ale na silnici? Jde tady jen o image nebo umí dát i něco jiného? To se dozvíte v testu s názvem Žádný měkkýš.

Access Max 650i EPS Transasia Edition
Čtyřkolky nezahálejí ani v zimě – a ani my ne. Takže jsme vyzkoušeli, jak se jezdí ve sněhu a v mrazu na limitce Access Max 650i EPS Transasia Edition a zjišťovali, jak moc vám na ní pomáhá třeba EPS, neboli elektronický posilovač řízení. Výsledek najdete v článku Sněžné dobrodružství.

Techmánie: Motoškoly na vlastní kůži
O motoškolách se toho napsalo už spoustu. Nás ale nezajímaly PR kecy (protože víme, že každá liška chválí svůj ocas) a proto jsme vloni absolvovali některé z motoškol, abychom zjistili, jestli u nich dostanete opravdu to, co nabízí reklamní leták. Naši redaktoři prošli celkem devíti kurzy, od okruhového ježdění až po enduro výcvik. A tak už nyní vědí, co kde můžete v reálu čekat…chcete-li vědět také, přečtěte si článek Do lavic!

Sport
Co nového v zákulisí MotoGP a WSBK? A jaká bude letošní sezóna? Na to odpovídáme v článcích Než padne opona a Kolik do odpočtu?, ze kterých se dozvíte o všem důležitém, co se v současnosti v těchto dvou seriálech děje. A díky spolupráci Motorbike s Kubou Kornfeilem a Karlem Abrahamem i to, jak to vidí právě tihle dva jezdci.
Opačný pól motosportu zastupuje článek Utopená rallye, který popisuje, co se dělo letos na Dakaru a jaké jsou předpoklady pro jeho další ročníky. A nevynechali jsme ani pravidelný report z ploché dráhy.

Pelmel
Aktuality, toolbox, Best Bike Motorbike 2016 (čili naše soukromá hitparáda těch strojů, které nás vloni zaujaly nejvíc), exkluzivní rozhovor s pilotem Jorge Navarro (Moto2), naše Enduroškola pro amatéry, testy produktů, soutěž (tentokrát o super tričko Dainese) atd. – jako vždy toho je hodně a pokud vám Motorbike zpříjemní čekání na jaro, budeme rádi!

Motorbike 1/2 2017 vychází ve středu 1. února 2017.
Plná, nijak neomezená verze Motorbike, je k dispozici samozřejmě i v elektronické podobě a to na:
https://www.alza.cz/ nebo http://www.floowie.com

Tištěné předplatné je možné objednat prostřednictvím e-mailu: predplatne@motorbike-czech.cz. Neuteče vám tak už žádné číslo Motorbike.
Více informací na: http://www.motorbike-czech.cz nebo na https://www.facebook.com/motorbike.cz
Cena: 89,- Kč

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist