husqvarna_svartpilen_801_2




MotorB!KE Katalog 2013

První středa nejen v měsíci, ale rovnou i v novém roce. A s ní nový MotorB!KE Katalog 2013.

Motorkáři, quadeři i milovníci automatů, plníme slib a přinášíme nové a pro MotorB!KE premiérové vydání Katalogu motocyklů, skútrů a čtyřkolek na českém trhu pro rok 2013, který je součástí ediční řady našeho titulu.
Na sto osmdesáti stránkách máte bez zbytečných okras seřazeno více než 400 strojů od 43 výrobců zastoupených a aktivních na českém trhu. Tahle garáž je pěkně vyřádkovaná ve třech oddílech řazených abecedně podle výrobců: motorky a případně tříkolky, skútry včetně elektrických a čtyřkolky nakonec. Díky tomu se nám podařilo zachovat přehledné dělení podle značek a přitom příliš nesmíchat mnohdy hodně odlišné zájmové skupiny. Ve finále si stejně myslím, soudě podle sebe sama, že až se pokocháte tím, co vás zajímá nejvíc, i tím, co vás zajímá jen tak trochu, vlezete i mezi to, co vám zase až tolik neříká. Jen tak, ze zvědavosti. Ale proč míchat pracovní čtyřkolku s korbou se skútrem pro „béčkaře“ a s například nejnovějším supersportem?
Označení „béčkaři“ nám ráčejí prominout, není v tom nic hanlivého, i když vlastně… Jistě, áčka jsou motorkáři, béčka jsme pak všichni, když jsme právě zavření v autech. Ovšem v roce 2013 začnou právě tihle trochu víc z té hradby plechu přesedat na menší skútry, které se nově dají řídit s papíry skupiny B. Ty najdete přehledně označené mezi ostatními.
Protože Katalog MotorB!KE pro vás nepíší teoretikové od psacího stolu, obklopení reklamními letáky, ale léty v sedlech vyškolení bikeři, jsou součástí většiny popisů ještě odstavce "Z testování" anebo "Prognóza", kde najdete navíc souhrn dojmů z testů, případně odhad, co lze asi tak od novinky očekávat.
Součástí nového katalogu je také adresář dovozců s kontakty a internetovými stránkami a vzadu samozřejmě kompletní technické údaje zahrnující všechny nám známé veličiny jakožto prostor pro všechny technické šťouraly.
Takže společně s Katalogem hodně štěstí v novém roce přeje redakce MotorB!KE.
Katalog MotorB!KE 2013
V prodeji od 2.1.2013 v obchodní síti nebo v redakci MotorB!KE
Cena: 139,- Kč
www.motorbike-czech.cz
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (7x):



TOPlist