ktm_unor




MotorB!KE 10/2012

Jak jsme před pár dny slíbili, tak se i stalo – první středu v měsíci ohlásily sirény přílet prvního čísla časopisu Motorbike. Časopisu, který pro vás vytvořili spojenými silami ex-redaktoři magazínů Motoráj a Supermoto a který – jak pevně věříme – dokáže obě zmíněná periodika nejen zastoupit, ale ještě o několik koňských délek předběhnout. Ale to už musíte posoudit vy, naši čtenáři. A co jsme pro vás do historicky prvního čísla přichystali?


Testy...

Motočasák bez původních testů je jako jednorožec bez rohu, Mrazík bez Marfuši nebo Pamela Anderson bez silikonů. Prostě bez testů to nejde a tak jsme jich do jedničky Motorbike vrzli hned několik. Tím pilotním je Pajinexova óda na italské domácí stříbro, tedy stroj MV Agusta F3, na kterou navazuje i retro pohled – seznámíme vás s historií závodních tříválců a slavnými jmény, spojenými právě s touhle značkou. Ovšem ne všechny zajímá, jak dát koleno ve vinglu, takže jsou tu další modelky: žhavá Ducati MTS 1200S proti zarputilé Kawasaki Versys 1200, nablýskaná H-D Street Glide CVO, bleskurychlý Biaggi express Aprilia SRV 850 a pro ty, kdo rádi tančí po lese, novinka Honda CRF250L.
To ale není ještě pořád všechno, vyzkoušeli jsme i kompletní řadu KTM Off – Road 2013 a řekneme vám, co je nového pro příští rok u značky Gas Gas. V sekci „sekáč“ se dozvíte, jak si stojí ojetá Suzuki GSR 600 a jako přestavbu vám představíme nádherný Café Racer Suzuki SGS500 Oskar Plischke Café. Zkrátka nepřijdou ani čtyřkolkáři, pro ně máme výsledek půlročního testu stroje Gladiator X8.

Sport...

Co dál? Jistě, sport. Sport ve znamení rychlých kol, zablácených kol, hořících kol... říjnové číslo Motorbike je rozšířené o speciální přílohu věnovanou MotoGP, nevynechali jsme ovšem ani WSBK, ani EMX a quad, ani dragstery či roadracing, ani speedway ... jakmile se někde ozval zvuk závodních motorů, už jsme tam byli, takže ať už máte rádi jakoukoliv kategorii, určitě od nás neodejdete s prázdnou.

A zbytek světa

Hmm, máme tu ještě něco? Samozřejmě, krom jiného techmánii, ve které se věnujeme konstrukci rámů, cestopis (Honza Mojžíš si udělal výlet z Colorada do Kalifornie v sedle H-D V Rod), aktuality z domova i ze světa, reportáž o tom, jak se jezdí v globu smrti, toolbox (neboli co nového ve výstroji a výzbroji), testík Cellular Line Interphone5 a na stránkách Motorbike též pokračuje dlouhodobý test snad nezničitelné Hondy NC700X. Jo, a taky u nás můžete získat lístky na Travi´s Pastrana Nitro Circus Live, největší FMX svátek všech dob! Takže neváhejte a upalujte do trafiky – první číslo Motorbike právě přistálo v regálech!
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (17x):



TOPlist